Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ''Πρόβλημα'' στην μεταγραφή του Μαλάσια

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ''Πρόβλημα'' στην μεταγραφή του Μαλάσια

bet365

Εκεί που όλα έδειχναν πως η μετακίνηση του Μαλάσιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τελειωμένο προέκυψε πρόβλημα με τον ατζέντη του, που εμποδίζει την ολοκλήρωσή της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε... σφήνα στην Λυών κι «έκλεψε» μέσα από τα χέρια της τον Τάιρελ Μαλάσια, όμως από κει που η μεταγραφή ήταν τελειωμένη παρουσιάστηκε ένα απρόσμενο πρόβλημα στην υπόθεση.

Βλέπετε οι «κόκκινοι διάβολοι» και η Φέγενορντ είχαν συμφωνήσει στα χρήματα της μεταγραφής (15 εκ. ευρώ συν 2 ακόμη ως μπόνους) και έμενε να συμφωνήσουν μόνο οι πρώτοι με τον ίδιο τον Ολλανδό παίκτη για το συμβόλαιό του. Εκεί, όμως, είναι που παρουσιάζεται και το «κόλλημα», αφού ο μεσάζων με τον οποίο δουλεύει ο Μαλάσια δεν είναι ο εξουσιοδοτημένος για τις διαπραγματεύσεις του deal.

Αυτό συνέβη επειδή ο 22χρονος αριστερός μπακ επέλεξε να αφήσει συζητήσεων εκτός τον ατζέντη του, Αλί Ντουρσούν και να συνεχίσει μόνο με τον πατέρα του όπως αναφέρει το «Athletic». Ο ίδιος ατζέντης είναι υπεύθυνος και για τις διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο σχετικά με την μεταγραφή του Φρένκι Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αυτός ίσως περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα