Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κλέβει» τον Μαλάσια από τη Λυών

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κλέβει» τον Μαλάσια από τη Λυών

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε «σφήνα» στις διαπραγματεύσεις της Λυών με τη Φέγενορντ και είναι έτοιμη να αποκτήσει τον διεθνή Ολλανδό αριστερό μπακ, Τάιρελ Μαλάσια.

Μια ανάσα από την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι κοντά σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Φράνκι Ντε Γιονγκ, όμως φαίνεται πως η πρώτη κίνηση της ομάδας του Έρικ Τεν Χάαγκ θα είναι άλλος Ολλανδός διεθνής ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Τάιρελ Μαλάσια της Φέγενορντ!

O 22χρονος βραχύσωμος (1,69 μ.) αριστερός μπακ ήταν κοντά στη Λυών, όμως η Γιουνάιτεντ μπήκε «σφήνα» στις διαπραγματεύσεις κατέληξε σε συμφωνία με τη φιναλίστ του Conference League και σύμφωνα με τις πληροφορίες «έκλεψε» τον ποδοσφαιριστή. Το αγγλικό κλαμπ θα καταβάλει στους Ολλανδούς 14 εκατομμύρια ευρώ, ενώ με μπόνους το κόστος μπορεί να ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολλανδός μπακ αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες στο Μάντσεστερ για να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Γιουνάιτεντ. Την προηγούμενη σεζόν ο Μαλάσια αγωνίστηκε σε 50 ματς με τη Φέγενορντ και παραγωγικά προσέφερε ένα γκολ και πέντε ασίστ σε 4,448 αγωνιστικά λεπτά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα