Τάισον Φιούρι: «Υπάρχουν πολλές πριμαντόνες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χρειάζεται ένας Φέργκιουσον»

Τάισον Φιούρι: «Υπάρχουν πολλές πριμαντόνες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χρειάζεται ένας Φέργκιουσον»

Τάισον Φιούρι: «Υπάρχουν πολλές πριμαντόνες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χρειάζεται ένας Φέργκιουσον»

bet365

O διάσημος πυγμάχος, Τάισον Φιούρι, δεν αντέχει να βλέπει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα... χώνει στους σούπερ σταρ της ομάδας και κάνει σαφές ότι χρειάζεται στην ομάδα ένας... Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο πυγμάχος Τάισον Φιούρι, ο οποίος είναι αήττητος στην καριέρα του με 32 νίκες και 1 ισοπαλία σε 33 αγώνες... κατακεραυνώνει τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και τους σταρ της ομάδας.

«Τώρα που αποσύρθηκα θα πηγαίνω στο Ολντ Τράφορντ λίγο περισσότερο, αν και για να είμαι ειλικρινής κάθε φορά που πηγαίνω να τους δω χάνουν. Και εγώ δεν παίρνω τη δεύτερη θέση, εγώ δεν χάνω, δεν κάνω όλα αυτά τα σκ@τ@. Για μένα είναι ή νίκη ή τίποτα, οπότε το να παρακολουθείς τη Γιουνάιτεντ αυτήν την περίοδο είναι τρελό. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν τρέχουν πίσω από τη μπάλα για 90 λεπτά», είπε αρχικά ο Φιούρι και συνέχισε:

«Πολλοί κατηγορούν τους προπονητές, αλλά στο τέλος της ημέρας υπάρχουν πάρα πολλές πριμαντόνες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί είναι να γίνει ξεκαθάρισμα.

Χρειάζονται κάποιον αυστηρό, όπως ήταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που θα τους πει τι να κάνουν και αν δεν ακούνε, να τους πει: "Ο πάγκος είναι για σένα, δεν με νοιάζει πόσο καλός είσαι ή πόσο διάσημος είσαι. Δεν παίζεις μέχρι να αποφασίσεις να δουλέψεις σκληρά".

Όλοι πρέπει να εργάζονται σκληρά για το κοινό συμφέρον, για έναν κοινό στόχο και αυτός είναι η νίκη. Δεν ξέρω τίποτα για τη διαχείριση στο ποδόσφαιρο, αλλά γνωρίζω τα πάντα για τη νίκη και ξέρω ότι όλοι πρέπει να μπουν για να πάρουν αποτελέσματα. Αν πάω στο γυμναστήριο μόνος μου για να προπονηθώ για έναν παγκόσμιο τίτλο, τότε δεν θα είμαι τόσο επιτυχημένος.

Γι' αυτό έχω μια πλήρη ομάδα - τον μασέρ μου, τους συνεργάτες μου, τους προπονητές μου, τέτοια πράγματα - και όλοι κινούμαστε προς την ίδια κατεύθυνση για να πετύχουμε το στόχο. Εάν κάποιοι από αυτούς τους τύπους τραβούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και το κάνουν για δικό τους όφελος, δεν θα παίρναμε τα αποτελέσματα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα