Σαλάχ: Ο Αιγύπτιος προτιμά ομάδα της Premier League εάν δεν συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ

Σαλάχ: Ο Αιγύπτιος προτιμά ομάδα της Premier League εάν δεν συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ

Newsroom
Σαλάχ: Ο Αιγύπτιος προτιμά ομάδα της Premier League εάν δεν συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ

bet365

Ο διεθνής Αιγύπτιος δηλώνει αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ για τη σεζόν 2022/23 αγνοώντας της ομάδας - μεγαθήρια που καλοβλέπουν την περίπτωσή σου, αλλά όταν περάσει το καλοκαίρι, το μέλλον του στο Άνφιλντ θα είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Το κεφάλαιο «Λίβερπουλ» για τον Σαντιό Μανέ έκλεισε οριστικά. Ο Σενεγαλέζος θέλει να εξασφαλίσει μια κίνηση μακριά από το Άνφιλντ και πιθανότατα εκτός Premier League. O συμπαίκτης του στους «reds», Μοχάμεντ Σαλάχ, όμως δεν πάει πουθενά αυτό το καλοκαίρι, ανεξάρτητα από το αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Σύμφωνα με το Athletic, ο Αιγύπτιος εξτρέμ σκοπεύει να απορρίψει κάθε πρόταση κατά τη διάρκεια της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου. Είναι πλήρως αφοσιωμένος στον Γιούργκεν Κλοπ για το 2022/23 και ανένδοτος στην απόφασή του να αγνοήσει το ενδιαφέρον όλων των άλλων συλλόγων που θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν τη μεταγραφή του.

Ωστόσο, πέρα από το επόμενο καλοκαίρι, το μέλλον του είναι όλο και πιο αβέβαιο. Αν ο 29χρονος δεν λάβει μια σημαντικά βελτιωμένη προσφορά από τη Λίβερπουλ θα αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της επόμενης σεζόν. Σε αυτό το σενάριο ο έμπειρος άσος προτιμά να παραμείνει στην Premier League από το να μετακομίσει εκτός Αγγλίας. Η επόμενη σεζόν θα είναι για τον «Φαραώ» των «reds» η 6η και πιο καθοριστική.

Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ επιμένουν ότι θέλουν να τον κρατήσουν στις τάξεις τους αλλά τα χρονικά περιθώρια στενεύουν αφού οδεύουμε προς τους τελευταίους 12 μήνες ενός συμβολαίου που υπέγραψε το 2018. Σύμφωνα με το αγγλικό Μέσο, στις διαπραγματεύσεις με τον agent του παίκτη ηγέτη ο πρόεδρος του Fenway Sports Group Μάικ Γκόρντον. Παρότι βέβαια δεν έχουν βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο από τον περασμένο Δεκέμβρη.

Κατά τη διάρκεια αυτών των διαπραγματεύσεων κατέστη σαφές ότι υπήρχε τεράστια διαφορά μεταξύ του τί ήθελε ο ποδοσφαιριστής και του τί ήταν διατεθειμένη να προσφέρει η άλλη. Ένα αναθεωρημένο σύνολο αιτημάτων υποβλήθηκε στη συνέχεια μέσω email, αλλά η αντιπαράθεση συνεχίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Οι ακριβείς αριθμοί παραμένουν ασαφείς. Τα συμβόλαια στη Λίβερπουλ είναι πολύπλοκα με μια σειρά από μπόνους που συνδέονται με την ατομική και ομαδική απόδοση. Έχουν επίσης μια μισθολογική δομή την οποία οι ιδιοκτήτες διστάζουν να παραβιάσουν. Ο Σαλάχ, ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ και ο Τιάγκο βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία της «πυραμίδας».

Πηγές κοντά στον παίκτη επιμένουν ότι αυτό που προτάθηκε στον 29χρονο ήταν ουσιαστικά μια αύξηση μισθού 15% σε σχέση με τους τρέχοντες όρους του. Θυμίζουμε ότι ο Αιγύπτιος έχει σκοράρει 156 γκολ σε 254 συμμετοχές του με τη Λίβερπουλ μετά την μετακόμισή του στο «Άνφιλντ» από τη Ρόμα που κόστισε 43,9 εκατομμύρια λίρες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα