Λίβερπουλ: Ο Κλοπ προειδοποίησε τους οπαδούς να μην εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ προειδοποίησε τους οπαδούς να μην εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο

Κώστας Τόπας
Λίβερπουλ: Ο Κλοπ προειδοποίησε τους οπαδούς να μην εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ προειδοποίησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ να μην εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, σε περίπτωση που οι «Reds» καταφέρουν να στεφθούν πρωταθλητές Αγγλίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι εισβολές οπαδών στους αγωνιστικούς χώρους των αγγλικών γηπέδων έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο. Αρχικά, στον τελικό ανόδου της Premier League, Νότιγχαμ Φόρεστ και Χάντερσφιλντ, έπειτα οι οπαδοί της Έβερτον εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γκούντισον Παρκ», για να γιορτάσουν την εξασφάλιση της παραμονής τους, με τον Πατρίκ Βιερά μάλιστα να δέχεται επίθεση από οπαδούς. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του νησιού (FA) εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας αυτές τις ενέργειες και προανήγγειλε αυστηρές τιμωρίες στους συλλόγους.

Από την πλευρά του, ο Γιούργκεν Κλοπ προειδοποίησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ ότι δεν πρέπει να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, εάν καταφέρουν να κερδίσουν τον τίτλο της Premier League, μετά τις άσχημες σκηνές που διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Αν οι «Reds» καταφέρουν να κερδίσουν το δεύτερο πρωτάθλημα σε τρία χρόνια, θα είναι μια τεράστια στιγμή για τους φιλάθλους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν το πρώτο του 2020, λόγω της πανδημίας.

«Θα μπορούσε να ήταν επικίνδυνο. Δεν είμαι σίγουρος πώς θα το αποφύγουμε αυτό. Δεν θέλω να κρίνω. Καταλαβαίνω τα συναισθήματα, αλλά για την άλλη ομάδα είναι πολύ άβολο. Ελπίζω πραγματικά να μάθουμε από αυτό. Πρέπει να φροντίσουμε να μην συμβεί απολύτως τίποτα. Mπορούμε να πανηγυρίσουμε χωρίς να δημιουργήσουμε προβλήματα στους εαυτούς μας ή τους αντιπάλους μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα