Πρόεδρος Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αποψινού ματς, μείνετε στις θέσεις σας»

Πρόεδρος Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αποψινού ματς, μείνετε στις θέσεις σας»

Newsroom
Πρόεδρος Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αποψινού ματς, μείνετε στις θέσεις σας»

bet365

Ο πρόεδρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Νίκολας Ράνταλ, έκανε έκκληση στους οπαδούς της ομάδας του να μην εισβάλουν στο γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σέφιλντ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά του.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δίνει απόψε (17/5, 21.45, NS3) σπουδαίο, ιστορικό παιχνίδι εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Μετά το 1-2 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει τον πρώτο λόγο για τον τελικό της ανόδου, στον οποίο έχει ήδη περάσει η Χάντερσφιλντ (απέκλεισε τη Λούτον).

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση του City Ground, ο πρόεδρος των «Ρεντς», Νίκολας Ράνταλ, αφού χαρακτήρισε «πραγματικά μοναδικούς» τους οπαδούς της ομάδας του, αναφέροντας πως τιμούν την ιστορία του κλαμπ, τους παρακάλεσε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να μην εισβάλουν στο γήπεδο με τη λήξη του αγώνα.

«Οποιαδήποτε εισβολή στο γήπεδο δεν θα επέτρεπε στους οπαδούς που θα μείνουν στην κερκίδα να χειροκροτήσουν και να αποτίσουν τα σέβη τους στην ομάδα και το προσωπικό για τις προσπάθειες αυτής της σεζόν. Αυτό ισχύει είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, είτε φέρουμε ισοπαλία. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος απόψε, θα θέλουμε να παραμείνει σε άψογη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, ώστε το City Ground να παραμείνει ως επιλογή για εμάς ως προπονητική εγκατάσταση τις επόμενες 12 ημέρες.

Μια εισβολή στο γήπεδο θα το θέσει σε σοβαρό κίνδυνο. Εξυπακούεται επίσης ότι όλοι οι παίκτες και οι διαιτητές δικαιούνται ασφαλή έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο στο τελευταίο σφύριγμα και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτό ισχύει. Γι' αυτό, εκ μέρους όλων στο κλαμπ, σας ζητώ να σεβαστείτε τους παίκτες και το προσωπικό, την περίσταση, τον αγωνιστικό χώρο και πάνω από όλα τους οπαδούς της ομάδας μας και να παραμείνετε στην κερκίδα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα όσα έχετε κάνει. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να ζητήσουμε περισσότερα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Φόρεστ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα