Μάντσεστερ Σίτι: Οι Πολίτες θέλουν να «δέσουν» τον Γκουαρδιόλα μέχρι το 2025

Μάντσεστερ Σίτι: Οι Πολίτες θέλουν να «δέσουν» τον Γκουαρδιόλα μέχρι το 2025

Μάντσεστερ Σίτι: Οι Πολίτες θέλουν να «δέσουν» τον Γκουαρδιόλα μέχρι το 2025

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεκινήσει επαφές με τον Πεπ Γκουαρδιόλα για την πρόωρη επέκρταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2025.

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα «κατάφερε» να χάσει μέσα από τα... χέρια της το «εισιτήριο» για τον τελικό του Παρισιού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και για ακόμα μια χρονιά έχασε τον μεγάλο στόχο του Champions League. Οι «Πολίτες» πλέον θα δώσουν όλο τους το «βάρος» στην τελική ευθεία της Premier League, έχοντας ως στόχο να διατηρηθούν στην κορυφή. Θυμίζουμε πως οι «γαλάζιοι» του Μάντσεστερ απέχουν έναν βαθμό από τη δεύτερη Λίβερπουλ.

Ο Καταλανός τεχνικός της Σίτι δέχεται δριμεία κριτική για τις διαδοχικές αποτυχίες του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας εμπιστεύεται με... κλειστά μάτια και μάλιστα σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, έχει εκφράσει την στήριξη στο πρόσωπο του προσφέροντας του νέο συμβόλαιο! Η τρέχουσα συμφωνία του Γκουαρδιόλα με τους «Πολίτες» εκπνέει το 2023, όμως η ιθύνοντες τη Μάντσεστερ Σίτι έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2025, ακολουθώντας τα βήματα της Λίβερπουλ, η οποία «έδεσε» τον Γιούργκεν Κλοπ μέχρι το 2026, ενώ είχε ήδη συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα