Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει τον Γκιμαράες της Νιουκάστλ

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει τον Γκιμαράες της Νιουκάστλ

bet365

O Μπρούνο Γκιμαράες κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Νιουκάστλ και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Toν Ιανουάριο κι έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις, η Νιουκάστλ κατάφερε να δώσουν τα χέρια με τους Λιονέ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αντί 42+8 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο γαλλικός σύλλογος διατήρησε το 20% των εσόδων από κάποια μελλοντική μεταπώληση. Ο Μπρούνο Γκιμαράες έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών και με το... καλησπέρα βοήθησε τη Νιουκάστλ να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Σε 12 συμμετοχές μετρά 3 γκολ και μια ασίστ! Ωστόσο, είναι πιθανό ο Βραζιλιάνος μέσος να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Premier League, μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον. Ο Γκιμαράες κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και οι Μαδριλένοι φέρεται να έχουν αρχίσει ήδη επαφές με την πλευρά του παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα