Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νόριτς 3-2: Ο Κριστιάνο έδιωξε τη... γκρίνια!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νόριτς 3-2: Ο Κριστιάνο έδιωξε τη... γκρίνια!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με απίθανο χατ τρικ προσέφερε νίκη... λύτρωσης στη Γιουνάιτεντ κόντρα στην ουραγό Νόριτς (3-2). Στο -3 από την τετράδα.

Το κλίμα πριν τη σέντρα άσχημο, ο κόσμος της Γιουνάιτεντ ήταν εξοργισμένος και ζητούσε την αποχώρηση της οικογένειας Γκλέιζερ. Το Ολντ Τράφορντ… έβραζε και η κατάσταση έγινε χειρότερη, όταν ο Πούκι ισοφάρισε 2-2! Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα τρομερό φάουλ πέτυχε χατ τρικ, έδωσε νίκη… ηρεμίας στη Μάντσεστερ (3-2) και την έστειλε στο -3 από την 4η θέση! Πολύ καλή παρουσία του Γιαννούλη, είχε συμμετοχή σε γκολ.

H Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά, πίεσε τη Νόριτς και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Τραγικό λάθος του Γκίμπσον, ο Ελάνγκα έκλεψε , μοίρασε στον Κριστιάνο, ο οποίος εύκολα πέτυχε το 1-0. Ο ρυθμός δεν ήταν καλός, η Μάντσεστερ είχε όμως τον έλεγχο και προσπαθούσε να βρει χώρους για την αντίπαλη εστία. Στο 30΄ Ελάνγκα και Σάντσο συνδυάστηκαν υπέροχα, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ωστόσο, δυο λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ο Τέλες έκανε τη σέντρα και ο Ρονάλντο με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Κι όμως η άμυνα της Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά πως είναι στα χειρότερά της, μιας και η Νόριτς στην πρώτη της φάση βρήκε δίχτυα. Στο 45ο λεπτό, ο Γιαννούλης με ωραία «ποδιά» άδειασε τον Τέλες, μοίρασε στον Πούκι, ο Φινλανδός βρήκε τον Ντόουελ, ο οποίος πέτυχε το 2-1.

Κι όμως, η εικόνα της Γιουνάιτεντ στην επανάληψη ήταν χειρότερη. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, κάκιστη ανασταλτικά, χωρίς λύσεις επιθετικά. Στο 52ο λεπτό, ο Ντόουελ βρήκε υπέροχα τον Πούκι και ο Φινλανδός με άψογο τελείωμα πέτυχε το 10ο του γκολ για το 2-2. Τα «Καναρίνια» είδαν χώρους και προσπάθησαν να το εκμεταλλευθούν, αλλά ο Ντε Χέα κρατούσε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Η λύτρωση ήρθε στο 76’ από στημένο. Ο Κριστιάνο πήρε φόρα, ξεφούσκωσε και… κεραυνοβόλησε τον Κρουλ, πετυχαίνοντας το τρίτο του χατ τρικ με τη Μάντσεστερ και συνολικά το 50ο (σε συλλογικό επίπεδο). Ετσι, με αυτόν τον αγχωτικό τρόπο, η Γιουνάιτεντ έπιασε την Άρσεναλ στην 5η θέση (με ματς λιγότερο οι Λονδρέζοι) και βρέθηκε στο -3 από την Τότεναμ.

Βαθμολογία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα