Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πορεία διαμαρτυρίας για τους Γκλέιζερς (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πορεία διαμαρτυρίας για τους Γκλέιζερς (vid)

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πορεία διαμαρτυρίας για τους Γκλέιζερς (vid)

bet365

Χιλιάδες οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης με πανό και συνθήματα κατά της οικογένειας Γκλέιζερ, διαμαρτυρόμενοι για ακόμα μια αποτυχημένη σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε για πέμπτη σερί σεζόν χωρίς τρόπαιο και οι οπαδοί της φαίνεται πως έχουν απαυδήσει!

Παρά τα μεταγραφικά σενάρια για το καλοκαίρι και τη διαφαινόμενη πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαγκ στη τεχνική ηγεσία, ο κόσμος της ομάδας παρουσιάζεται εξοργισμένος με τη διοίκηση και φρόντισε να το κάνει γνωστό με πορεία διαμαρτυρίας, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του ματς με τη Νόριτς.

Χιλιάδες οπαδοί των Κόκκινων Διάβολων ξεχύθηκαν στους δρόμους του Μάντσεστερ με πανό και συνθήματα κατά της οικογένειας Γκλέιζερς, ζητώντας από τους Αμερικανούς να πουλήσουν το κλαμπ το συντομότερο δυνατόν!

«Το συγγνώμη δεν είναι αποδεκτό, προστατέψτε την κληρονομιά» έγραφε ένα πανό που χαρακτηρίζει απόλυτα την επιθυμία του κόσμου, ενώ μερίδα οπαδών ξεπέρασε τα όρια και φώναζε έξαλλα «Γκλέιζερ, να πεθάνεις».

Σαν να μην έφταναν μάλιστα όλα αυτά, ορισμένοι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδιάζουν να μποϊκοτάρουν τα πρώτα 17 λεπτά του αγώνα κόντρα στη Νόριτς ως ένδειξη διαμαρτυρίας για κάθε χρόνο που οι Γκλέιζερς είναι ιδιοκτήτες του συλλόγου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα