Λιντς: Οπαδοί της αγόρασαν σελίδα εφημερίδας για να ευχαριστήσουν τον Μπιέλσα

Λιντς: Οπαδοί της αγόρασαν σελίδα εφημερίδας για να ευχαριστήσουν τον Μπιέλσα

bet365

Οπαδοί της Λιντς αγόρασαν μια σελίδα από τη σημερινή έκδοση της La Capital, της παλαιότερης εφημερίδας του Ροζάριο, για να δημοσιεύσουν ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Μια συντριβή με 4-0 από την Τότεναμ ήταν η αφορμή της απομάκρυνσης του Μαρσέλο Μπιέλσα από τον πάγκο των «Παγωνιών». Λίγο μετά το παιχνίδι οι ψίθυροι που ήθελαν τον Αργεντινό παρελθόν από το «τιμόνι» της ομάδας επιβεβαιώθηκαν. Ο ωραίος τρελός του ποδοσφαίρου μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο δυτικό Γιορκσάιρ αποχώρησε, αφήνοντας τον κόσμο της ομάδας εξαιρετικά διχασμένο με την απόφαση της διοίκησης.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η πλειοψηφία των οπαδών της τάχθηκε υπέρ της παραμονής του. Απόδειξη; Ένα γκρουπ οπαδών αποφάσισε να αγοράσει μια σελίδα από τη σαββατιάτικη (16/04) έκδοση της La Capital, της παλαιότερης εφημερίδας του Ροζάριο, προκειμένου να δημοσιεύσει ένα ευχαριστήριο κείμενο προς τον Αργεντινό κόουτς.

Στη σελίδα δεν αναφέρονται ονόματα οπαδών. Δεν αναφέρεται καν το επίθετό του. Ήθελαν να είναι προσωπικό. Για εκείνον που λογίζουν πια άνθρωπό τους. Μια ανοιχτή επιστολή από μια ολόκληρη βάση οπαδών. Το κείμενο έχει τίτλο Thank You Marcelo (Ευχαριστούμε Μαρσέλο) και συνοψίζει με συναισθηματικά λόγια το πέρασμά του από το Elland Road.

«Σταθήκαμε κάτω από τον ήλιο του Αυγούστου του 2018 υπνωτισμένοι από ένα ποδόσφαιρο που δεν ξέραμε ότι ήταν δυνατό.

Και κάτι νιώσαμε ξανά.

Μας υπενθύμισες ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι όμορφο και ότι μια ομάδα μπορεί να είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των μερών της.

Και μας έδωσες πολλά περισσότερα από το ποδόσφαιρο. Μας καθοδήγησες σε μια πανδημία και μας έφερες πιο κοντά, όσο ήμασταν χώρια.

Μας έδειξες ότι η ακεραιότητα και η ευπρέπεια έχουν σημασία, τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές.

Αποδέχτηκες τους φόβους μας και μετέτρεψες την απελπισία μας σε ελπίδα και τους ποδοσφαιριστές μας σε ήρωες.

Μας έκανες όλους καλύτερους.

Αποκατέστησες την περηφάνια μας, μας έδωσες χαρά και δημιούργησες πολύτιμες αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Και ήταν όμορφο, Μαρσέλο.

Και θα είσαι πάντα τόσο όμορφος.

Σε ευχαριστούμε»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα