Φερναντίνιο: Αποχωρεί το καλοκαίρι από την Σίτι μετά από εννέα χρόνια

Φερναντίνιο: Αποχωρεί το καλοκαίρι από την Σίτι μετά από εννέα χρόνια

Κώστας Τόπας
 Φερναντίνιο: Αποχωρεί το καλοκαίρι από την Σίτι μετά από εννέα χρόνια

bet365

Επειτα από εννέα χρόνια επιτυχημένης πορείας ο Φερναντίνιο ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι.

Η ποιότητα, η ηρεμία του στον αγωνιστικό χώρο και η ηγετική φυσιογνωμία που βγάζει στ' αποδυτήρια, έκαναν τους ανθρώπους της Σίτι να τον διατηρήσουν κι αυτή τη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας του.

Ωστόσο, όπως φαίνεται οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωριστούν το προσεχές καλοκαίρι. Ο Φερναντίνιο ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει έπειτα από εννέα χρόνια από τους Πολίτες, μιας κι επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του την Βραζιλία και να βρίσκεται μαζί την οικογένειά του.

Βέβαια, όπως ξεκαθάρισε, δεν έχει καμία πρόθεση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, καλώντας με αυτόν τον τρόπο ομάδες από την Βραζιλία να τον προσεγγίσουν για μία ενδεχόμενη συνεργασία.

«Θέλω να συνεχίζω να παίζω. Θα επιστρέψω στη Βραζιλία, σίγουρα. Το έχω αποφασίσει με την οικογένειά μου, είναι το πιο σημαντικό για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 36χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο εκ των αρχηγών του αγγλικού συλλόγου που έχει πραγματοποιήσει 373 εμφανίσεις με 24 γκολ και έχει πανηγυρίσει τέσσερα πρωταθλήματα και έξι Λιγκ Καπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα