Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανοιχτή στην αποχώρηση του Κριστιάνο τη νέα σεζόν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανοιχτή στην αποχώρηση του Κριστιάνο τη νέα σεζόν

Κώστας Τόπας
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανοιχτή στην αποχώρηση του Κριστιάνο τη νέα σεζόν

bet365

Η διοίκηση της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο τη νέα σεζόν.

Ο Πορτογάλος αστέρας προκάλεσε αίσθηση το περασμένο καλοκαίρι, επιστρέφοντας στο σύλλογο που τον έκανε διάσημο. Μπορεί βέβαια η νέα αρχή να είχε θετικό πρόσημο με καλές εμφανίσεις και αρκετά γκολ, ωστόσο οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις δεν είχαν συνέχεια, με αποτέλεσμα ακόμα και ο ίδιος να προβληματίζεται για το αγωνιστικό μέλλον του.

Τελευταία φορά που σκόραρε στο πρωτάθλημα, ήταν απέναντι στην Τότεναμ τον περασμένο μήνα, πετυχαίνοντας μάλιστα και χατ-τρικ. φτάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα 12 τέρματα σε 25 εμφανίσεις του στην Premier League. Την περασμένη αγωνιστική όμως κόντρα στη Έβερτον ο Κριστιάνο έγινε πρώτο θέμα συζήτησης. Οχι για αγωνιστικό λόγο, αλλά για την συμπεριφορά του μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα «ζαχαρωτά» με 1-0.

Ο Πορτογάλος αστέρας πέταξε στο έδαφος κινητό οπαδού της Έβερτον με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Βέβαια, λίγες ώρες μετά το συμβάν ο Κριστιάνο θέλησε να απολογηθεί για το ξέσπασμά του και σε μια προσπάθεια να επανορθώσει προσκάλεσε τον νεαρό φίλο των «ζαχαρωτών» στο Ολντ Τράφορντ για να παρακολουθήσει ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρ' όλα αυτά τόσο ο 37χρονος επιθετικός όσο και η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου δεν είναι ευχαριστημένοι με τη μεταξύ τους συνεργασία. Γι' αυτό και όπως αναφέρουν και στο Νησί, οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να πορευτούν χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο τη νέα σεζόν.

Το δυσάρεστο για τον πρώην επιθετικό των Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, του οποίου το συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, είναι ότι θα ολοκληρώσει μια σεζόν χωρίς να γευτεί τη χαρά ενός τροπαίου. Κάτι που ενδεχομένως να μην είχε φανταστεί όταν πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα