Μπέρνλι - Μπεν Μι: «Ο Ράσφορντ και ο Στέρλινγκ έχουν κάνει περισσότερα από πολλούς πολιτικούς»

Newsroom
Μπέρνλι - Μπεν Μι: «Ο Ράσφορντ και ο Στέρλινγκ έχουν κάνει περισσότερα από πολλούς πολιτικούς»

bet365

Ο αρχηγός της Μπέρνλι, Μπεν Μι, σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξης στους «Times» στάθηκε μεταξύ άλλων στην τεράστια συνεισφορά των Ράσφορντ και Στέρλινγκ, στην κοινωνία.

Ο έμπειρος αμυντικός και captain της Μπέρνλι σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Times» μίλησε για όσα έχουν κάνει οι Μάρκους Ράσφορντ και Ραχίμ Στέρλινγκ στην κοινωνία.

Όπως είπε καταλαβαίνει πως στο ποδόσφαιρο «υπάρχει μεγάλο εύρος» χαρακτήρων και κάποιοι «όχι και τόσο καλοί», αλλά αισθάνεται υπερήφανος για το έργο του Ράσφορντ για την παιδική φτώχεια και του Στέρλινγκ για τον ρατσισμό. «Είναι πραγματικά θετικό το γεγονός ότι οι παίκτες ασχολούνται σε αυτούς τους τομείς και νιώθουν ευθύνη».

«Υπάρχουν μερικά πολύ καλά παιδιά που βάζουν τον εαυτό τους εκεί έξω και κάποια γελοιοποιούνται και σε άλλα λένε να κολλήσουν στο ποδόσφαιρο, αλλά αν έχεις τέτοιο προφίλ, ειδικά κάποιος σαν τον Ραχίμ και το χρησιμοποιείς για κάτι πραγματικά θετικό δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος θα ήθελε να τους αποκόψει. Ο Μάρκους μάλλον έχει κάνει περισσότερα από όσα έχουν κάνει πολλοί πολιτικοί. Ήταν φανταστικός με τα παιδιά. Θα μπορούσε εύκολα να κάθεται σπίτι και να μην κάνει τίποτα, αλλά έχει βάλει τον εαυτό του εκεί έξω και έχει πραγματικά θετικό αντίκτυπο στις ζωές πολλών ανθρώπων. Ναι, τα πράγματα δεν του πάνε τόσο καλά στο γήπεδο [στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ], αλλά είμαι σίγουρος ότι προπονείται δουλεύοντας τόσο σκληρά όσο θα έκανε, αν δεν έκανε αυτά τα πράγματα εκτός γηπέδου»...

Αυτός είναι ο λόγος που ο Μι πήρε θέση, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για το πανό που υψώθηκε πάνω από το γήπεδο της Σίτι, λέγοντας ότι «ντρέπεται» και λυπάται! «Ένιωσα ότι έπρεπε να ειπωθεί. Ήταν από καρδιάς, ήταν οι αξίες και τα πιστεύω μου. Είμαστε όλοι οι ίδιοι άνθρωποι».

Θυμίζουμε ότι οπαδός της Μπέρνλι πέταξε με αεροπλάνο πάνω από το Έτιχαντ μεταφέροντας ένα ρατσιστικό πανό την ώρα που οι παίκτες γονάτιζαν για τη μνήμη του δολοφονηθέντος Τζορτζ Φλόιντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα