Αγνώριστος ο Αμπράμοβιτς στο αεροδρόμιο του Ισραήλ!

Αγνώριστος ο Αμπράμοβιτς στο αεροδρόμιο του Ισραήλ!

Newsroom
Αγνώριστος ο Αμπράμοβιτς στο αεροδρόμιο του Ισραήλ!

bet365

Ατημέλητος, εμφανώς κουρασμένος και με τη μάσκα στο πηγούνι εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ. Το πολυτελέστατο αεροπλάνο του απογειώθηκε από τη Μόσχα.

Με τα περιουσιακά στοιχεία του Ρώσου δισεκατομμυριούχου να έχουν «παγώσει» από τις εξοντωτικές κυρώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου εξαιτίας των διασυνδέσεών του με το Κρεμλίνο, ο Αμπράμοβιτς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Μάλιστα, προσπαθεί να περισώσει ότι έχει και δεν έχει. Το απίθανο σκάφος του είναι στο Μαυροβούνιο, ενώ το πολυτελές αεροσκάφος του Ρώσου μεγιστάνα αξίας 60 εκατομμυρίων ευρώ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ.

Ο 55χρονος ιδιοκτήτης της Τσέλσι ήταν ατημέλητος και δύσκολα μπορούσε να τον αναγνωρίσει κάποιος. Με τη μάσκα κατεβασμένη στο πηγούνι του κοιτούσε με αγωνία όλη την ώρα το τηλέφωνό του. «Σφίγγουμε τους ολιγάρχες, πιέζουμε την οικονομία του Πούτιν. Σε αυτό το πλαίσιο, ζητάμε όσες περισσότερες χώρες μπορούμε να ενωθούν μαζί μας. Το ζητάμε και από το Ισραήλ» τόνιζαν οι Βρετανοί.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αμπράμοβιτς απέκτησε ισραηλινή υπηκοότητα πριν από τέσσερα χρόνια, όταν το Ηνωμένο Βασίλειο καθυστέρησε την ανανέωση της βίζας του. Ο ίδιος έχει πολλά ακίνητα στο Ισραήλ κι ένα από αυτά βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή στην Χερζλίγια.

Roman Abramovich was seen in Tel Aviv's Ben Gurion airport shortly before his jet took off for Istanbul

Roman Abramovich stands in a VIP lounge before a jet linked to him took off for Istanbul from Ben Gurion international airport in Lod near Tel Aviv

* Οι φωτογραφίες είναι από το σχετικό άρθρο της αγγλικής "Sun".

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα