Τούχελ - Λουκάκου: Προβληματισμός για τον Βέλγο φορ

Τούχελ - Λουκάκου: Προβληματισμός για τον Βέλγο φορ

Newsroom
Τούχελ - Λουκάκου: Προβληματισμός για τον Βέλγο φορ

bet365

Προβληματισμένος ο Τόμας Τούχελ για το γεγονός πως ο Ρομέλου Λουκάκου δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο στιλ παιχνιδιού της Τσέλσι. Βέβαια, τόνισε πως οι Μπλε θα προστατεύσουν τον Βέλγο επιθετικό.

Αν και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, ο Λουκάκου είχε μονάχα επτά επαφές με τη μπάλα! Αυτός ο αριθμός είναι ο μικρότερος που έχει καταγραφεί στην Premier League από ποδοσφαιριστή που έχει παίξει τουλάχιστον 90 λεπτά σε ματς, από την σεζόν 2003-2004, όταν και άρχισε η καταγραφή των στατιστικών δεδομένων από την δημοφιλή πλατφόρμα, Opta!

Ο Τόμας Τούχελ εμφανίστηκε προβληματισμένος τονίζοντας: «Τα στατιστικά είναι εκεί, τα δεδομένα λένε μια κατάσταση που επικρατεί. Και αυτή η κατάσταση λέει πως ο Ρομέλου κόντρα στην Πάλας δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι και ότι δυσκολεύεται πολύ να μπει στο παιχνίδι μας. Μπορεί να συμβεί σε επιθετικούς που ψάχνουν την αυτοπεποίθησή τους, όμως θα πρέπει να βρούμε μία λύση» τόνισε.

Ωστόσο, ο Γερμανός στάθηκε στο πλευρό του Λουκάκου «Την τωρινή κατάσταση δεν την θέλει ούτε Λουκάκου ούτε εμείς. Μας απασχολεί η κατάσταση, όμως θα τον προστατεύσουμε επειδή είναι παίκτης μας».


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα