Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 1-0: Ο Ράσφορντ λύτρωσε τους Κόκκινους στο 90+3'!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 1-0: Ο Ράσφορντ λύτρωσε τους Κόκκινους στο 90+3'!

bet365

Ράσφορντ, ο παίκτης... χρυσή αλλαγή! Με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις η Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 της Γουέστ Χαμ και βρέθηκε στην τετράδα.

To έκανε ξανά, γιατί μόνο αυτός ξέρει! Ο Μάρκους Ράσφορντ μπήκε αλλαγή και σκόραρε στις καθυστερήσεις, δίνοντας νίκη για... Champions League στη Μάντσεστερ. Ναι, για τέταρτη φορά ο φορ της Γιουνάιτεντ πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς άλλο στην Premier League. H Μάντσεστερ με το 1-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ βρέθηκε στην 4η θέση, αφήνοντας πίσω τους Λονδρέζους.

Ενα κακό α΄ μέρος, χωρίς ρυθμό, ουσία, αλλά και... τελικές προσπάθειες. Ναι, τόσο η Μάντσεστερ όσο και η Γουέστ Χαμ δεν μπόρεσαν να κάνουν τελική εντός στόχου. Η Γιουνάιτεντ είχε την υπεροχή, κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα, όμως ο Μπρούνο ήταν... μόνος. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν απογοητευτικός, εκτός κλίματος, γεγονός που δε βοηθούσε τη Μάντσεστερ να απειλήσει.

Μια καλή συνεργασία προσπάθησε να γίνει ανάμεσα στους δυο Πορτογάλους, αλλά ο CR7 δεν κατάφερε να κάνει την κεφαλιά από την εξαιρετική σέντρα του Φερνάντες. Στο 36' ο Ρονάλντο φώναξε για πέναλτι, ο Μος δεν έδωσε κάτι και κάπου εκεί τελείωσε και η δεύτερη… υποψία ευκαιρίας των γηπεδούχων. Στον αντίποδα, η Γουέστ Χαμ ήταν κάκιστη δημιουργικά, αλλά είχε σε εξαιρετικό απόγευμα τον Ντέκλαν Ράις, που έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ήταν καλύτερος. Η Γιουνάιτεντ μπήκε με… ευκαιρία, αλλά τη σουτάρα του Φρεντ έβγαλε εντυπωσιακά ο Αρεολά. Ο Ράσφορντ μπήκε στο 62΄ ώστε να δώσει ώθηση στην ομάδα του, μιας και ο Κριστιάνο δεν είχε ούτε… σουτ εντός στόχου. Ο Πορτογάλος ήταν απομονωμένος, έχοντας μόλις τρεις επαφές στην αντίπαλη εστία.

Η Γιουνάιτεντ έγινε ακόμα πιο επιθετική με την είσοδο του Καβάνι, αν και η Γουέστ Χαμ ήταν αυτή που πλησίασε στο γκολ στο 86’, όμως η κεφαλιά του Σούτσεκ πέρασε άουτ. Ωστόσο, η λύτρωση ήρθε στο 90+3’, ο Καβάνι μοίρασε ιδανικά στον Ράσφορντ και ο τελευταίος από κοντά έστειλε την ομάδα του στην 4η θέση και με ματς λιγότερο από τη Γουέστ Χαμ.

«Φως στο τούνελ» για Νιούκαστλ

Το πρώτο της «διπλό» στη φετινή σεζόν πανηγύρισε η Νιούκαστλ, η οποία επικράτησε 1-0 της Λιντς στο «Elland Road» και για πρώτη φορά μετά από καιρό απέκτησε βάσιμες ελπίδες να δραπετεύσει από τον «βούρκο» της επικίνδυνης ζώνης. Έπειτα από ένα στείρο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και πέτυχαν γκολ λύτρωσης με τον Σέλβι στο 75΄. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τους Magpies να παίρνουν μόλις τη δεύτερη νίκη τους στην τρέχουσα περίοδο που τους έστειλε στην 18η θέση της βαθμολογίας.

Πορτογαλικό «δώρο» στη Γουλβς και στο -2 από την εξάδα

Το πορτογαλικό δίδυμο Μουτίνιο - Νέβες αρκούσε στη Γουλβς για να αποδράσει με διπλό (1-2) από την έδρα της Μπρέντφορντ, να φτάσει τις δυο σερί νίκες στην Premier και να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη εξάδα. Έπειτα από ένα πρώτο μέρος που είχε την 20λεπτη διακοπή λόγω εισβολής... drone ως την πιο αξιοσημείωτη στιγμή του, οι Λύκοι μπήκαν με φούρια στο δεύτερο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 48΄με τον Μουτίνιο. Οι Λονδρέζοι έφτασαν προσωρινά στην ισοφάριση με τον Τόνεϊ (71΄), όμως το γκολ του Νέβες επτά λεπτά αργότερα σφράγισε το τρίποντο για την ομάδα του Μπρούνο Λαζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα