Ανάσα η Νόριτς, σοκ στο 88' για τη Νιουκάστλ! (vids)

Newsroom
Ανάσα η Νόριτς, σοκ στο 88' για τη Νιουκάστλ! (vids)

bet365

Η Νόριτς υπερκέρασε το εμπόδιο της Εβερτον και πήρε ανάσα, την ίδια ώρα που η Νιουκάστλ έφερνε ισοπαλία εντός έδρας με τη Γουότφορντ, με συνέπεια να παραμείνει χαμηλά.

Το τρίτο της τρίποντο στην τρέχουσα Premier League και το πρώτο της μετά από δύο μήνες πανηγύρισε η Νόριτς, καθώς επικράτησε στο Κάροου Ρόουντ της Έβερτον με 2-1. Τα «Καναρίνια» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και με μεγάλη δόση τύχης προηγήθηκαν στο 16' με τον Μάικλ Κιν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι «σόκαραν» την Έβερτον με δεύτερο γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο, στο 18' με τον Άνταμ Ίνταχ.

Τα «Ζαχαρωτά» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 60', με τον Ριτσάρλισον να πιάνει ένα εκπληκτικό «ψαλίδι» από το ύψος του πέναλτι και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Έβερτον γνώρισε την ένατη της ήττα στις τελευταίες δώδεκα αγωνιστικές και πλέον ο Ράφα Μπενίτεθ μπαίνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Χαρακτηριστική της κατάστασης είναι και η εισβολή ενός οπαδού της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ, ο οποίος κατευθυνόταν οργισμένος προς τον πάγκο του Ισπανού κόουτς.

Ούτε τώρα η Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ αναζητούσε την πρώτη της νίκη εντός του 2022, μετά τον ... σοκαριστικό αποκλεισμό από την Κέιμπριτζ, ωστόσο δεν ήρθε ούτε τώρα. Τρίπιερ και Γουντ μπήκαν στο βασικό σχήμα, αλλά δεν τα κατάφεραν, μιας και οι Καρακάξες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τη Γουότφορντ. Ο Σεντ Μαξιμίν σκόραρε με εξαιρετική ατομική προσπάθεια στο 50’, αλλά η ισοφάριση στο 87΄από τον Πέδρο πάγωσε το Σεντ Τζέιμς Παρκ και κράτησε τη Νιουκάστλ κάτω από τη ζώνη.

Σημαντική νίκη για Γουλβς

Η Γουλβς ήταν εντυπωσιακή, επικράτησε 3-1 της Σαουθάμπτον και βρέθηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Η Γουλβς Πήρε το προβάδισμα με την 7η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στην καριέρα του Ραούλ Χιμένες, με τον Σα να παίρνει τη σκυτάλη και να κάνει μεγάλες επεμβάσεις, όπως αυτή στο 44΄στην προσπάθεια του Σαλισού. Ο Κόαντι σκόραρε από κοντά για το 2-0, ο Γουόρντ Πράους μείωσε, αλλά ο Αντάμα Τραορέ με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα