Μιλιβόγεβιτς: «Πέρασα δύσκολα λόγω της απώλειας του πατέρα μου»

Μιλιβόγεβιτς: «Πέρασα δύσκολα λόγω της απώλειας του πατέρα μου»

Βασίλης Μπαλατσός
Μιλιβόγεβιτς: «Πέρασα δύσκολα λόγω της απώλειας του πατέρα μου»

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς βιώνει μια από τις πιο δύσκολες χρονικές περιόδους της ζωής του, όμως ως αρχηγός της Κρίσταλ Πάλας είναι δίπλα στην ομάδα του και δίνει το καλό παράδειγμα.

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος είναι αναμφίβολα η πλεόν δύσκολη στην καριέρα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος χαφ στην αρχή της σεζόν κλήθηκε να αντιμετωπίσει την επώδυνη απώλεια του πατέρα του και όπως είναι φυσικό ακόμα βρίσκεται σε πένθος. Ο 30χρονος χαφ της Κρίσταλ Πάλας σε συνέντευξή του στάθηκε στο πόσο τον επηρέασε ο χαμός του πατέρα του, όμως επισήμανε πως σαν αρχηγός οφείλει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και να δίνει το καλό παράδειγμα στους συμπαίκτες του.

«Ήταν μία περίεργη κατάσταση για εμένα. Έχασα πολλά στην προετοιμασία, έχασα τον πατέρα μου στην αρχή της σεζόν και ήταν μία δύσκολη και παράξενη κατάσταση για εμένα. Προσπάθησα να μπω σε φόρμα, ώστε να είμαι στην καλύτερη θέση για την ομάδα και προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος.

Eίμαι πάντα εδώ για την ομάδα μου. Προς το παρόν ο προπονητής χρησιμοποιεί άλλους παίκτες, αλλά ως αρχηγός όταν περνάς δύσκολες καταστάσεις πάντα χρειάζεται να είσαι το παράδειγμα για τα άλλα παιδιά. Σε κοιτάζουν και νομίζω ότι είναι σημαντικό. Γιατί στο μέλλον μπορεί να βρεθεί κάποιος στη θέση σου. Πρέπει να είμαι παράδειγμα για τους συμπαίκτες μου», ανέφερε στη συνέντευξη του ο άλλοτε χαφ του Ολυμπιακού.

Ο Μιλιβόγεβιτς φέτος έχει χάσει τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα της Κρίσταλ Πάλας, καθώς φέτος μετράει εννέα συμμετοχές στην Premier League με αθροιστικά 549 αγωνιστικά λεπτά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα