Τσέλσι: Ο Ντίνι φαβορί για αντι-Τσίλγουελ

Newsroom
Τσέλσι: Ο Ντίνι φαβορί για αντι-Τσίλγουελ

bet365

Ο Μπεν Τσίλγουελ δεν θα γλιτώσει τελικά το «νυστέρι» για να αποκατασταθεί η βλάβη στον χιαστό το δεξιού του γονάτου, με την Τσέλσι να έχει στην κορυφή της λίστας της τον Λικά Ντίνι της Έβερτον ώστε να αντικαταστήσει τον αριστερό της μπακ που θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο Μπεν Τσίλγουελ δεν κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα σε σχέση με τον τραυματισμό του στο δεξί γόνατο, και έτσι τις επόμενες μέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αποκόμισε στον χιαστό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Τσέλσι και της Γιουβέντους για τους ομίλους του Champions League.

Ο Άγγλος φουλ μπακ πιθανότατα θα χρειαστεί να απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «μπλε» μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, αφήνοντας την ομάδα του Τόμας Τούχελ με έναν και μοναδικό αριστερό μπακ, τον Μάρκος Αλόνσο.

Έτσι, η Τσέλσι θα κινηθεί άμεσα ώστε να γεμίσει το κενό που αφήνει η απουσία του Τσίλγουελ από το ρόστερ, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Gianluca Di Margio να υποστηρίζει ότι η περίπτωση του Λικά Ντίνι της Έβερτον είναι αυτή που έχει προκριθεί από τους ιθύνοντες των «μπλε» για να καλυφθεί η «τρύπα» στα αριστερά της οπισθοφυλακής τους.

Ο Ντίνι δεν διανύει την καλύτερή του περίοδο στην Έβερτον, με τον Ράφα Μπενίτεθ να δείχνει την σαφή του προτίμηση στον Γκόντφρεϊ έναντι του Γάλλου μπακ. Η Τσέλσι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση, καταθέτοντας πρόταση για δανεισμό του Ντίνι μέχρι το καλοκαίρι.

Αν τελικώς η υπόθεση του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα δεν ευδοκιμήσει, η ομάδα του Τούχελ πιθανότατα θα αναγκαστεί να τερματίσει τον δανεισμό του Έμερσον Παλμιέρι από τη Λυών, αφού ο Ιταλοβραζιλιάνος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο γαλλικό πρωτάθλημα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα