Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ: Καταιγιστικοί Πολίτες, 4-0 πριν συμπληρωθεί το ημίωρο! (vids)

Νίκος Κικίδης
Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ: Καταιγιστικοί Πολίτες, 4-0 πριν συμπληρωθεί το ημίωρο! (vids)

bet365

Κανένα έλεος από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τη Λέστερ μέσα στο πρώτο 25λεπτο (4-0) και έχει βάλει πλώρη για μια θριαμβευτική επικράτηση!

Αυτή η Σίτι τρομάζει! Προτού καν προλάβει να συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα απέναντι στην Λέστερ, οι Πολίτες του Γκουαρδιόλα έστησαν το δικό τους πάρτι, βρίσκοντας δίχτυα συνολικά τέσσερις φορές μέσα σε 25 λεπτά.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε (5΄) με τον Μαχρέζ εννέα λεπτά αργότερα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 από το σημείο του πέναλτι. Στο 21΄ο Γκουντογκάν εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Σμάιχελ και είχε εύκολο έργο προ κενής εστίας, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στέρλινγκ διαμόρφωσε το 4-0 από την άσπρη βούλα, σκοράροντας σε τέσσερα συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2017.

Κι εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, τότε η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ πιθανόν να υποβάλλει τις Αλεπούδες στη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας τους στην Premier League, η οποία συμπτωματικά είχε σημειωθεί στη Boxing Day του 2000 απέναντι στην Άρσεναλ (6-1)!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα