Χέντερσον: «Στην Αγγλία κανείς δεν παίρνει σοβαρά την υγεία των παικτών»

Χέντερσον: «Στην Αγγλία κανείς δεν παίρνει σοβαρά την υγεία των παικτών»

Κώστας Τόπας
Χέντερσον: «Στην Αγγλία κανείς δεν παίρνει σοβαρά την υγεία των παικτών»

bet365

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον ανησυχεί για την υγεία των παικτών στην Premier League, τονίζοντας ότι κανείς δεν παίρνει σοβαρά την έξαρση της πανδημίας.

Τα κρούσματα κορονοϊού μπορεί να διπλασιάστηκαν στην Premier League σε μια εβδομάδα, αλλά η διοργανώτρια αρχή έκρινε ότι το πρωτάθλημα μπορεί να συνεχιστεί κανονικά μέσα στα Χριστούγεννα.

Μία απόφαση που βρήκε σύμφωνες τις περισσότερες ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς μόλις πέντε ήταν αυτές οι οποίες διαφώνησαν και ζήτησαν την αναβολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτος.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον κλήθηκε να μιλήσει για την έξαρση της πανδημίας στην Αγγλία αλλά και για το γεγονός ότι θα συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα μέσα μέσα στις γιορτές.

«Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν πόσο σοβαρή είναι η πανδημία. Το ποδόσφαιρο σημαίνει τα πάντα για εμάς και θέλουμε πάντα να αποδίδουμε στο υψηλότερο επίπεδο όταν είμαστε στο γήπεδο. Δυστυχώς, αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Το επιβαρυμένο πρόγραμμα ήταν έτσι εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα υπάρχει και ο κορονοϊός. Αυτό το κάνει ακόμα πιο βαρύ. Ανησυχώ. Φοβάμαι ότι κανείς στην FA δεν παίρνει στα σοβαρά την υγεία των παικτών. Κάνουμε συζητήσεις και προσπαθούμε να επηρεάσουμε μια αλλαγή γιατί αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι οι παίκτες έχουν τον σεβασμό που τους αξίζει. Δεν υπάρχει πλέον κανένας στον οποίο μπορούμε να προσεγγίσουμε για να υποδείξουμε ότι αυτό δεν μπορεί πλέον να ισχύει. Φυσικά και θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά με απασχολεί η υγεία των παικτών. Κατά τη γνώμη μου, αυτό δεν λαμβάνεται στα σοβαρά», ανέφερε ο 31χρονος Άγγλος μέσος των «Reds» στο «ΒBC».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα