Η Νιούκαστλ «βλέπει» Τρίπιερ για τον χειμώνα

Newsroom
Η Νιούκαστλ «βλέπει» Τρίπιερ για τον χειμώνα

bet365

Το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα της νέας εποχής ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Νιούκαστλ, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κίραν Τρίπιερ για ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Η Νιούκαστλ μπορεί να παραπαίει στον βαθμολογικό πίνακα, όμως η νέα διοίκηση έχει τον τρόπο για να την κάνει να πάρει και πάλι τα... πάνω της. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την ενδυνάμωση της ομάδας μέσα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, με το πανίσχυρο PIF να έχει ξεχωρίσει ήδη τον πρώτο του «στόχο».

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, οι Καρακάξες βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κίραν Τρίπιερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης για ένα ποσό που θα κυμαίνεται κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του ο Άγγλος δεξιός μπακ βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη και το μόνο που φαίνεται να απομένει είναι η συμφωνία μεταξύ των δυο συλλόγων.

Ακόμα πάντως κι αν οι Μαδριλένοι τελικά αρνηθούν να τον παραχωρήσουν μεσούσης της σεζόν, τότε η Νιούκαστλ θα επιστρέψει το καλοκαίρι με την ελπίδα πως αυτή τη φορά η στάση των Ροχιμπλάνκος θα είναι διαφορετική.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα