Έβερτον: Υποψήφιος αντικαταστάτης του Μπενίτεθ ο Σόλσκιερ

Έβερτον: Υποψήφιος αντικαταστάτης του Μπενίτεθ ο Σόλσκιερ

Βασίλης Μπαλατσός
Έβερτον: Υποψήφιος αντικαταστάτης του Μπενίτεθ ο Σόλσκιερ

bet365

Επισφαλής θεωρείται η θέση του Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και πρώτος υποψήφιος για τη διαδοχή του τη δεδομένη στιγμή είναι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στις 21 Νοεμβρίου του 2021 έλυσε τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Νορβηγός τεχνικός κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος και η πρώτη ομάδα που τον έχει προσεγγίσει είναι η Έβερτον.

Τα «Ζαχαρωτά» υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση, καθώς μετά και την ήττα τους από τη Κρίσταλ Πάλας (3-1) βρίσκονται στη 14η θέση με 18 βαθμού. Η κακή πορεία της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ χρεώνεται στον Ισπανό τεχνικό, o οποίος από την αρχη της σεζόν έχει κοουτσάρει σε 18 παχνίδια με απολογισμό έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες, με συντελεστή τερμάτων 31-39.

Όπως αναφέρουν μέσα της Αγγλίας οι πρώτες επαφές της Έβερτον με τον Σόλσκιερ έχουν γίνει και τη δεδομένη στιγμή αποτελεί φαβορί γθα την επόμενη «ημέρα» της ομάδας. Ο Νορβηγός σε 2,5 χρόνια στη Γιουνάιτεντ είχε 78 νίκες, 33 ισοπαλίες και 38 ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα