Κριστιάνo Ρονάλντο: «801 γκολ και συνεχίζω!» (vid)

Κριστιάνo Ρονάλντο: «801 γκολ και συνεχίζω!» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Κριστιάνo Ρονάλντο: «801 γκολ και συνεχίζω!» (vid)

bet365

To μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το νέο του κατόρθωμα και τη συμπλήρωση 801 γκολ στη σπουδαία καριέρα του.

O Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει ακόμα και στα 36 του να σπάει τα κοντέρ και να γράφει ιστορία. Το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ αποτελεί ακόμα ένα ορόσημο στη σπουδαία καριέρα του Πορτογάλου σταρ, ο οποίος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ξεπερνάει το «φράγμα» των 800 γκολ, με το 801ο του χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και... δόνησε το Μάντσεστερ με ένα εκκωφαντικό «Siuuu».

Ο «CR7» έχει πετύχει τα περισσότερα του γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έχει πετύχει 450 τέρμτα, σε δύο θητείες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 130, με το εθνόσημο του μετράει 115 γκολ, στη τριετία του στη Γιουβέντους έβαλε 101 γκολ, ενώ με τη πρώτη του ομάδα, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας σκόραρε πέντε φορές πριν μετακομίσει για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ.

Μέσω των λογιαριασμών του στα Social Media o Κριστιάνο έστειλε το μήνυμα του για το νέο του επίτευγμα αναφέροντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει περισσότερα από 801 επίσημα γκολ. Πόσο υπέροχη και αξέχαστη εξελίσσεται αυτή η διαδρομή; Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές μου που στέκεστε πάντα στο πλευρό μου. 801 και συνεχίζω!»

H ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα