Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 3-2: Με... θρύλο Κριστιάνο πλησίασε τετράδα! (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 3-2: Με... θρύλο Κριστιάνο πλησίασε τετράδα! (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν... legend, πέτυχε δυο γκολ, έφτασε τα 801 στην καριέρα του και η Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-2 της Άρσεναλ. Στο -3 από την τετράδα οι «Κόκκινοι».

Ο Κριστιάνο ήταν απίθανος, πέτυχε δυο τέρματα, έφτασε τα 801 γκολ και η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες. Σπουδαίο 3-2 εντός έδρας κόντρα στην Άρσεναλ και μείωσε στους τρεις βαθμούς από την τετράδα. Ο Κάρικ ως υπηρεσιακός ήταν άψογος, έφερε... πρωτιά στο Champions League, απέσπασε ισοπαλία από την Τσέλσι και νίκησε τους Gunners. Ετσι, αφήνει μια... στρωμένη κατάσταση στον Ραλφ Ράγκνικ, ο οποίος αναλαμβάνει επίσημα τη Μάντσεστερ από το πρωί της Πέμπτης. Οσον αφορά την Άρσεναλ, έχασε και το τέταρτο ντέρμπι της σεζόν (ήττες από Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι) και δείχνει πως θέλει ακόμα αρκετή δουλειά...

H Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 13ο λεπτό πέτυχε ένα γκολ, για το οποίο θα συζητάμε για καιρό! Ο Φρεντ... τραυμάτισε τον Ντε Χέα, ο Ισπανός έπεσε στο έδαφος, ο Σμιθ Ρόου είδε την ευκαιρία και πριν ο Ατκινσον καταλάβει τι γίνεται και σφυρίξει είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ ήταν κανονικό και με τη βοήθεια του VAR, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα. Η Μάντσεστερ αντέδρασε, πίεσε και στο 44΄ ήρθε η ισοφάριση. Η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας από τους Σάντσο, Φρεντ έπιασε ανοργάνωτη την άμυνα των «κανονιέρηδων» και ο Μπρούνο Φερνάντες από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στην 100η του εμφάνιση με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «κόκκινους » που σκόραραν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 52’. Ο Ράσφορντ βρήκε ωραία τον Πορτογάλο και ο CR7 πέρασε στην ιστορία με το 800ο του τέρμα. Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, ο Όντεγκαρντ βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Ντε Χέα και πλάσαρε σωστά για να ισοφαρίσει και πάλι το ματς. Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός, η Μάντσεστερ πίεσε και ο Φρεντ πήρε την... εκδίκησή του για το λάθος στην αρχή του ματς. Ο Βραζιλιάνος ανατράπηκε στο 69', ο Ατκινσον... ειδοποιήθηκε από το VAR κι έστειλε τον Ρονάλντο στην άσπρη βούλα. Ο Πορτογάλος σταρ δεν αστόχησε διαμορφώνοντας το 3-2. Η Αρσεναλ πίεσε αρκετά, αλλά ο Ντε Χέα είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις όταν χρειάστηκε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα