Κλοπ για Ράνγκνικ: «Δυστυχώς για εμάς έρχεται ένας καλός προπονητής στην Αγγλία»

Κώστας Τόπας
Κλοπ για Ράνγκνικ: «Δυστυχώς για εμάς έρχεται ένας καλός προπονητής στην Αγγλία»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Ραλφ Ράνγκνικ, τονίζοντας πως η έλευσή του στην Premier League για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, θα δημιουργήσει πρόβλημα στις υπόλοιπες ομάδες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήρθε σε συμφωνία με τον Ραλφ Ράνγκνικ για να αναλάβει το ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή της για τους επόμενους έξι μήνες.

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Γιουνάιτεντ, αφού και η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι έτοιμη για την αποχώρηση του νυν αθλητικού της διευθυντή.

Την έλευσή του πάντως στους «κόκκινους διαβόλους» δεν την είδε με καλό μάτι ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ναι μεν τον αποθέωσε, αλλά τόνισε πως πλέον οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League θα τα βρίσκουν σκούρα απέναντι στη Γιουνάιτεντ, με τον Ράνγκνικ στην τεχνική ηγεσία της.

«Δυστυχώς ένας καλός προπονητής έρχεται στην Αγγλία για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής, έχτισε δύο συλλόγους από το πουθενά. Η Γιουνάιτεντ θα είναι οργανωμένη πλέον στο γήπεδο. Αυτό προφανώς δεν είναι καλά νέα για άλλες ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός των «Reds».

@Photo credits: Video Screen
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα