Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βαλβέρδε, ο πρώτος που απορρίφθηκε για τη θέση του προπονητή

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βαλβέρδε, ο πρώτος που απορρίφθηκε για τη θέση του προπονητή

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βαλβέρδε, ο πρώτος που απορρίφθηκε για τη θέση του προπονητή

bet365

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτέλεσε μία από τις περιπτώσεις που εξέτασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη διαδοχή του Σόλσκιερ, αλλά όπως αναφέρει η «Telegraph», ήταν ο πρώτος που βγήκε από το «κάδρο».

Μετά από ευρεία ονοματολογία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέληξε στον «εκλεκτό» της για αντι-Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δίνοντας τα χέρια με τον Ραλφ Ράνγκνικ. Ανάμεσα στους υποψηφίους την τελευταία εβδομάδα βρέθηκαν ουκ ολίγοι προπονητές, με ή χωρίς ομάδα κι ένας εξ αυτών ήταν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο «Τσινγκούρι» είχε έρθει σε επαφές με τη διοίκηση του συλλόγου και φερόταν μία από τις επικρατέστερες περιπτώσεις για να αναλάβει ως υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της σεζόν. Περίπτωση πάντως που δεν προχώρησε καθώς δόθηκε προτεραιότητα στον πολύπειρο Γερμανό manager. Κι όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Telegraph», ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού ήταν ο πρώτος που απορρίφθηκε από τη λίστα των πιθανών διαδόχων του Νορβηγού, στην οποία βρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων τα ονόματα των Ποτσετίνο, Ζιντάν, Ρότζερς, Ρουντί Γκαρσιά και Λουσιέν Φαβρ.

Μάλιστα, σε αντίθεση με τα αρχικά δημοσιεύματα, το έγκυρο αγγλικό Μέσο υποστηρίζει ότι ο Ισπανός τεχνικός πέρασε μεν από συνέντευξη όπου και παρουσίασετο πλάνο του για την επόμενη μέρα της ομάδας και τους στόχους του στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, αλλά ποτέ δεν του έγινε επίσημη πρόταση για τη θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα