Τότεναμ - Λιντς 2-1: Πρώτο τρίποντο στην εποχή Κόντε (vid)

Newsroom
Τότεναμ - Λιντς 2-1: Πρώτο τρίποντο στην εποχή Κόντε (vid)

bet365

Η Τότεναμ ανέτρεψε το σκορ κόντρα στη Λιντς και επέστρεψε σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων (2-1), με τον Κόντε να πανηγυρίζει στο φινάλε την πρώτη του νίκη με τα Σπιρούνια στην Premier League.

Η επιστροφή του στους πάγκους της Premier League την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Έβερτον δεν στέφθηκε με επιτυχία. Η Τότεναμ έμεινε στο 0-0 στο «Γκούντισον Παρκ» και ο Αντόνιο Κόντε όφειλε να περιμένει εβδομάδες προκειμένου να παρουσιαστεί η επόμενη ευκαιρία για την πρώτη του νίκη με τα Σπιρούνια στο αγγλικό πρωτάθλημα. Μόλις όμως τελικά εμφανίστηκε, ο Ιταλός την άρπαξε από τα μαλλιά. Παρά το προβάδισμα της Λιντς λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι μάζεψαν δυνάμεις και αυτοπεποίθηση στην ανάπαυλα για να περάσουν σε αντεπίθεση και να πάρουν τελικά τη νίκη 2-1.

Εκείνα πάντως που χαμογέλασαν πρώτα ήταν τα Παγώνια, όταν στο 44΄ ο Τζέιμς εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έστειλε την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Η απάντηση της Τότεναμ ήρθε τελικά στο 58΄με τον Χόιμπεργκ να φέρνει το ματς στα ίσα, προτού ο Ρεγκιλόν (69΄) προστεθεί με την σειρά του στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας την ολική ανατροπή. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον Κόντε να πανηγυρίζει το πρώτο του τρίποντο στην Premier League στον πάγκο των Σπιρουνιών και την Τότεναμ να ανεβαίνει στην 7η θέση της βαθμολογίας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα