Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πόρτα» από Ζιντάν, θέλει... Ποτσετίνο!

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πόρτα» από Ζιντάν, θέλει... Ποτσετίνο!

bet365

Η σύζυγος του Ζιντάν μπήκε εμπόδιο, ο Γάλλος αρνήθηκε την πρόταση της Γιουνάιτεντ και το βλέμμα στρέφεται στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι στην κορυφή της λίστας για τη θέση του Σόλσκιερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, ωστόσο πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του. Ο Γάλλος τεχνικός αρνήθηκε την πρόταση της Μάντσεστερ, αφού η σύζυγός του δεν επιθυμεί να μείνει στην Αγγλία. Παράλληλα, ο ίδιος δε μιλά τη γλώσσα και η προσαρμογή του θα ήταν δύσκολη. Το δίδυμο Κάρικ και Φλέτσερ θα είναι στον πάγκο για τα επόμενα ματς, την ώρα που η διοίκηση της Μάντσεστερ ρίχνει το βλέμμα της στον… Μαουρίτσιο Ποτσετίνο! Ο κόουτς της Παρί είναι ο μεγάλος στόχος των «Κόκκινων», με το Sky Sports να τονίζει πως η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Αλλωστε, η Παρί Σεν Ζερμέν δε δείχνει… ζεστή να κρατήσει τον Αργεντινό προπονητή και τη νέα σεζόν, μιας και η ομάδα δεν πείθει με το ποδόσφαιρο που παίζει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα