Λίβερπουλ: Ο Φαμπίνιο αποθέωσε τον Τσιμίκα αποκαλώντας τον «Κοστίνια» (vid)

Λίβερπουλ: Ο Φαμπίνιο αποθέωσε τον Τσιμίκα αποκαλώντας τον «Κοστίνια» (vid)

Κώστας Τόπας
Λίβερπουλ: Ο Φαμπίνιο αποθέωσε τον Τσιμίκα αποκαλώντας τον «Κοστίνια» (vid)

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας κέρδισε το χειροκρότημα τόσο του κόσμου της Λίβερπουλ, όσο και των συμπαικτών του μιας και με την εμφάνισή του κόντρα στην Άρσεναλ, απέδειξε γι' ακόμη μία φορά ότι ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.

Η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική απέναντι στην Άρσεναλ και κατάφερε με σχετική ευκολία να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς στο «Άνφιλντ», επικρατώντας με 4-0.

Ο Κώστας Τσιμίκας, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός ότι ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας του, μιας και ήταν γι' ακόμη μία φορά εξαιρετικός. Μάλιστα, η εμφάνισή του προκάλεσε ντελίριο στους οπαδούς της Λίβερπουλ, οι οποίοι τρελάθηκαν με την παρουσία του 25χρονο Έλληνα μπακ και τον αποθέωσαν με τα μηνύματά τους!

Βέβαια, δεν ήταν μόνο οι οπαδοί των «Reds» οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Τσιμίκα, καθώς ο νεαρός αμυντικός κέρδισε και το χειροκρότημα των συμπαικτών του. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα με τους «κανονιέρηδες», ο Φαμπίνιο, μέσω social media αποθέωσε τον Έλληνα διεθνή μπακ αποκαλώντας τον: «Κοστίνια»!

fa

Από την πλευρά του πάντως, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στο Instagram πανηγύρισε την σπουδαία νίκη της ομάδας του, συνοδεύοντάς τη με το μήνυμα: «Ποιος το απόλαυσε;».

Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι όταν ο Κώστας Τσιμίκας είναι βασικός, η Λίβερπουλ, σε επτά παιχνίδια έχει σημειώσει 19 γκολ, δεν έχει δεχτεί κανένα και μετρά επτά νίκες!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα