Λίβερπουλ - Άρσεναλ 4-0: Απίθανοι Reds προσγείωσαν ανώμαλα τους Λονδρέζους! (vid)

Newsroom
Λίβερπουλ - Άρσεναλ 4-0: Απίθανοι Reds προσγείωσαν ανώμαλα τους Λονδρέζους! (vid)

bet365

Ο... τσαμπουκάς Κλοπ - Αρτέτα έφερε την έκρηξη της Λίβερπουλ, η οποία διέλυσε με 4-0 την Άρσεναλ στο Ανφιλντ! Εξαιρετικός ο Τσιμίκας.

Ενας τσαμπουκάς ήταν αρκετός για να «ξυπνήσει» το... ηφαίστειο του Ανφιλντ και να παρασύρει την Άρσεναλ! Κλοπ και Αρτέτα λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια και κάπου εκεί οι παίκτες του Γερμανού πήραν μπρος και διέλυσαν τους Gunners. Με τον Τσιμίκα να κάνει ματσάρα, τον Αρνολντ να σερβίρει και τον Σαλάχ να σκοράρει, η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-0 την Άρσεναλ και βρέθηκε στο -4 από την κορυφή. Εκτη διαδοχική εντός έδρας νίκη απέναντι στους Λονδρέζους, οι οποίοι προσγειώθηκαν ανώμαλα και απομένει να δούμε αν η εσωστρέφεια επιστρέψει στα αποδυτήρια τους!

Για 30 λεπτά το ντέρμπι στο Ανφιλντ δε θύμιζε σε τίποτα το πιο παραγωγικό ματς της Premier League στον 21ο αιώνα (4,2 γκολ ανά ματς). Μέχρι το 29΄ δεν υπήρχε... ίχνος ευκαιρίες, όταν και ο Ράμσντεϊλ με διπλή επέμβαση νίκησε Μανέ και Τιάγκο! Η Άρσεναλ έκανε το παιχνίδι της, η Λίβερπουλ ήταν «κοιμισμένη» και το... Ανφιλντ σε απόλυτη ηρεμία!

Ωστόσο, στο 33' τα πάντα άλλαξαν, το γήπεδο πήρε... φωτιά, όπως και η Λίβερπουλ! Αιτία; Ο τσαμπουκάς Κλοπ - Αρτέτα! Οι δυο τους λίγο έλειψε να βρεθούν στα χέρια, όμως η ένταση... ξύπνησε μόνο τους γηπεδούχους. Στο 35' από την πάσα του Τσιμίκα ο Σαλάχ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ράμσντεϊλ, ενώ στο 37' ο γκολκίπερ της Άρσεναλ είχε μεγάλη επέμβαση στη σουτάρα του Άρνολντ. Ωστόσο, στο 39' ήρθε το γκολ! Υπέροχη ασίστ του Αρνολντ και ο Μανέ με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Το «Ανφιλντ» είχε πάρει... φωτιά και το β' ημίχρονο εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο! Η Λίβερπουλ κυριάρχησε, η Αρσεναλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και παραδόθηκε στις ορέξεις των γηπεδούχων! Στο 52' ο Ταβάρες έκανε τη γκάφα και ο Ζότα με υπέροχη ενέργεια πέτυχε το 2-0. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 65' για να δούμε φάση από την Άρσεναλ, αλλά ο Αλισον κράτησε το μηδέν στην προσπάθεια του Ομπαμεγιάνγκ.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν και ο Ράμσντεϊλ προσπαθούσε μόνος να... σώσει την κατάσταση. Εξαιρετική κυκλοφορία, συνεχή κίνηση και... γκολ! Στο 73' η Λίβερπουλ ξεδιπλώθηκε υπέροχα, ο Τσιμίκας άρχισε τη φάση, ο Μανέ έκανε την ασίστ και ο Σαλάχ πέτυχε το 3-0! Η Λίβερπουλ δεν έμεινε εκεί, αφού στο 77' ήρθε το τέταρτο γκολ. Ο Μιναμίνο 20 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του διαμόρφωσε το 4-0 από την ασίστ του Αρνολντ!

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο, Τσάμπερλεϊν (76' Χέντερσον), Τιάγκο (84' Μόρτον), Μανέ, Σαλάχ, Ζότα (76' Μιναμίνο).

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Σάκα, Λοκόνγκα (53' Νάιλς), Πάρτεϊ (84' Ελνένι), Σμιθ Ρόου, Λακαζέτ (67' Οντεγκααρντ), Ομπαμεγιάνγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα