Νόριτς: Φαβορί για την τεχνική ηγεσία ο Ντιν Σμιθ

Νόριτς: Φαβορί για την τεχνική ηγεσία ο Ντιν Σμιθ

Newsroom
Νόριτς: Φαβορί για την τεχνική ηγεσία ο Ντιν Σμιθ

bet365

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην τεχνικό της Άστον Βίλα, Ντιν Σμιθ, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται η Νόριτς, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Μετά το οριστικό ναυάγιο με τον Φράνκ Λάμπαρντ, η Νόριτς αναγκάστηκε να στραφεί στις επόμενες επιλογές της για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ντιν Σμιθ.

Ο Άγγλος τεχνικός, που παραμένει ελεύθερος μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Άστον Βίλα, φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τα Καναρίνια για συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2023, με την προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα αγγλικά media, όλα συνηγορούν πως ο Σμιθ θα είναι τελικά εκείνος που θα κληθεί να διαδεχτεί τον Ντάνιελ Φάρκε στον πάγκο της ομάδας των Γιαννούλη - Τζόλη και να την οδηγήσει μακριά από το τέλμα της επικίνδυνης ζώνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα