Άρσεναλ: Ενοχλημένος ο Όντεγκαρντ με τον Ομπαμεγιάνγκ

Newsroom
Άρσεναλ: Ενοχλημένος ο Όντεγκαρντ με τον Ομπαμεγιάνγκ

bet365

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ εξέφρασε σε δηλώσεις του την ενόχλησή του για τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με αφορμή μία φάση από το παιχνίδι της Άρσεναλ κόντρα στην Γουότφορντ.

Ήταν 27 του περασμένου Ιανουαρίου, όταν η Άρσεναλ αποκτούσε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Μάρτιν Όντεγκαρντ. Ο Νορβηγός δεν κατάφερε ποτέ να στεριώσει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", αφού ο δανεισμός του στους "Κανονιέρηδες" ήταν ο τέταρτος κατά σειρά, μετά τους αντίστοιχους σε Χέρενφεν, Φίτεσε και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έμελλε όμως να είναι και ο τελευταίος, αφού οι Λονδρέζοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες του στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν και αποφάσισαν το καλοκαίρι να εκταμιεύσουν 35 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Η φετινή χρονιά όμως έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής αρκετά δυσκολότερη για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό. Ο Όντεγκαρντ έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μόλις μία φορά (πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στη νίκη με 1-0 στην έδρα της Μπέρνλι τον περασμένο Σεπτέμβριο), προσπαθώντας ακόμα να βρει τα πατήματά του, την στιγμή φυσικά που η Άρσεναλ έχει καταφέρει να βρει μια -οριακή έστω- αγωνιστική σταθερότητα στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Οι "Κανονιέρηδες" υποδέχθηκαν την Κυριακή την Γουότφορντ στο "Έμιρεϊτς", στο τελευταίο παιχνίδι τους πριν τη διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων. Οι Λονδρέζοι πήραν τελικά τη νίκη με 1-0, αλλά στο 74ο λεπτό ο Όντεργκαρντ ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει, βάζοντας τέλος στο σερί της αφλογιστίας του. Όλα αυτά πριν ο Ομπαμεγιάνγκ παρέμβει από θέση οφσάιντ στην πορεία της μπάλας, η οποία κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, και αναγκάσει τον διαιτητή να ακυρώσει το γκολ.

"Ήταν κρίμα, το είδα και ήταν πολύ ωραίο από το πλάι, πήγαινε μέσα", δήλωσε το πάλαι πότε wonderkid του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε μέσο της πατρίδας του. "Ήξερα από την πρώτη στιγμή που ήρθε σε επαφή με την μπάλα ότι βρισκόταν εκτός θέσης. Ήταν ενοχλητικό, αλλά κερδίσαμε. Αν μας είχαν ισοφαρίσει, θα ήταν σίγουρα πολύ δυσκολότερο", ολοκλήρωσε εκφράζοντας την δυσφορία του.

Ο Όντεγκαρντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή με την Εθνική Νορβηγίας, η οποία αν κερδίσει αρχικά τη Λετονία το Σάββατο και στη συνέχεια την ερχόμενη Τρίτη την Ολλανδία στον "τελικό" του 7ου ομίλου των προκριματικών, θα σφραγίσει το απευθείας εισιτήριό της για το Μουντιάλ του Κατάρ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα