Γουλβς - Εβερτον 2-1: Συνεχίζουν να... δαγκώνουν οι Λύκοι (vid)

Newsroom
Γουλβς - Εβερτον 2-1: Συνεχίζουν να... δαγκώνουν οι Λύκοι (vid)

bet365

Η Γουλβς επικράτησε 2-1 της Έβερτον εντός έδρας, πέτυχε την 4η νίκη στα πέντε τελευταία ματς και πλησίασε την πεντάδα.

Μια αποτελεσματική Γουλβς απέναντι σε μια κάκιστη Έβερτον στο πρώτο μέρος . Ακόμα κι αν ο κόσμος της ομάδας του Μπενίτεθ περίμενε να δει αντίδραση μετά το μέγα κάζο και τα πέντε γκολ από την Γουότφορντ πριν από μια εβδομάδα, τα «ζαχαρωτά» απογοήτευσαν τους οπαδούς τους με την εικόνα που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Μολινό».

Εξαιρετική η Γουλβς, επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Έβερτον και βρέθηκε στην 7η θέση. Ηταν η τέταρτη νίκη για τους «Λύκους» στα πέντε τελευταία ματς που βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Η ομάδα του Μπρούνο Λάζε κατάφερε σε ένα 4λεπτο να σκοράρει δυο φορές και να καθαρίσει το ματς. Στο 28' ο Κίλμαν με το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Γουλβς έγραψε το 1-0 με κεφαλιά, για να πετύχει το 2-0 ο Ραούλ Χιμένες με υπέροχο τελείωμα.

Στο 61ο λεπτό ο Ραούλ Χιμένες είχε δοκάρι για τους «λύκους» με κεφαλιά, με την Έβερτον να... απαντά με γκολ, μιας και στο 67' ένα μακρινό σουτ του Γκόντφρεϊ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να κάνουν την ανατροπή!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα