Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ έχασε τη στήριξη των αποδυτηρίων!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ έχασε τη στήριξη των αποδυτηρίων!

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ έχασε τη στήριξη των αποδυτηρίων!

bet365

Ο διασυρμός από τη Λίβερπουλ έφερε τον Σόλσκιερ σε δύσκολη θέση, με τον Νορβηγό να χάνει τη στήριξη αρκετών ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια.

Μπορεί η διοίκηση να μην έχει πάρει ακόμα επίσημη θέση για το μέλλον του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, ωστόσο ο Νορβηγός τεχνικός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οπως αποκαλύπτουν οι «Times», μετά την ταπεινωτική ήττα από τη Λίβερπουλ, ο Σόλσκιερ έχασε τα αποδυτήρια, αφού πρωτοκλασάτοι παίκτες δεν πιστεύουν πως με αυτόν στον πάγκο μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Είναι κατανοητό ότι αρκετοί παίκτες συμπαθούν τον Νορβηγό σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ξέρουν ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει στο τακτικό κομμάτι, όπως οι Γκουαρδιόλα, Τούχελ και Κλοπ.

Παράλληλα, υπάρχει ανησυχία και για το ρόλο του Κίεραν ΜακΚένα. Ο βοηθός του Νορβηγού μπορεί να θεωρείται ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μυαλό, όμως πολλοί παίκτες δεν έχουν... εμπνευστεί από τις προπονήσεις του. Τι συμβαίνει όμως με τον... διάδοχο; Τούχελ, Νάγκελσμαν και Ποτσετίνο που αρέσουν στη διοίκηση δε μπορούν να φύγουν από τις ομάδες τους, ενώ ο Κόντε έχει επιφυλάξεις για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου... Ωστόσο, τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις, με τον Τύπο του Μάντσεστερ να μιλά για... σίγουρη απόλυση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα