Τσέλσι – Νόριτς: Τρία γκολ σε ένα ημίχρονο οι «μπλε» (vids)

Τσέλσι – Νόριτς: Τρία γκολ σε ένα ημίχρονο οι «μπλε» (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι – Νόριτς: Τρία γκολ σε ένα ημίχρονο οι «μπλε» (vids)

bet365

Με τους Μάουντ, Χάντσον – Οντόι και Ρις Τζέιμς η Τσέλσι έχει βάλει γερά θεμέλια για τη νίκη απέναντι στη Νόριτς με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται στο 3-0 για τους «μπλε».

Ο Μάουντ με δεξί σουτ από τα όρια της περιοχής και με τη μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του αντιπάλου του άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Νόριτς.

Ο Μάουντ έφτασε στα 7 τέρματα επί ηγεσίας Τούχελ, για να είναι ο πρώτος σκόρερ στους «μπλε» στην εποχή του Γερμανού κόουτς στον πάγκο, ενώ, για φέτος έγινε ο 13ος διαφορετικός ποδοσφαιριστής των Λονδρέζων που στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο πρωτάθλημα.

Από σέντρα του Χάντσον Οντόι από αριστερά και γέμισμα προς την περιοχή, η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στον νεαρό Άγγλο που κατέβασε και σούταρε με δύναμη για το 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα σαν σε προπόνηση από κάθετη πάσα του Κόβασιτς από αριστερά στο χώρο, ο Χάντσον Οντόι ανενόχλητος έτρεξε και πλάσαρε εύκολα για το 2-0. Ο Άγγλος έγινε ο 17ος διαφορετικός σκόρερ της Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις για την τρέχουσα σεζόν.

Στο 42' ήρθε και η ασίστ του Μάουντ με νέα κάθετη, αυτή τη φορά από δεξιά, με τον Ρις Τζέιμς να περνάει τον Γιαννούλη στο σπριντ και να πλασάρει ιδανικά τον Κρουλ για το 3-0.

@Photo credits: video screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα