Μέντες: «Ο Κριστιάνο αξίζει τη Χρυσή Μπάλα περισσότερο από ποτέ»

Μέντες: «Ο Κριστιάνο αξίζει τη Χρυσή Μπάλα περισσότερο από ποτέ»

Newsroom
Μέντες: «Ο Κριστιάνο αξίζει τη Χρυσή Μπάλα περισσότερο από ποτέ»

bet365

Κριστιάνο Ρονάλντο... δαγκωτό ψηφίζει ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες για τη φετινή Χρυσή Μπάλα, δηλώνοντας ότι φέτος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ το αξίζει περισσότερο κι από τις πέντε προηγούμενες χρονιές που βραβεύθηκε στην καριέρα του!

Την ώρα που η πλειονότητα των ΜΜΕ δίνουν το φετινό χρίσμα της Χρυσής Μπάλας σε έναν εκ Λιονέλ Μέσι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ή Καρίμ Μπενζεμά, την ώρα που οι κάτοχοι Champions League, Ζορζίνιο-Ενγκολό Καντέ τη διεκδικούν επί ίσοις όροις από τα... μεγαθήρια, για τον Ζόρζε Μέντες υπάρχει μόνος ένας υποψήφιος. Και το όνομά του δίχως έκπληξη είναι αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο ατζέντης του Πορτογάλου σούπερ σταρ υποστήριξε αναμενόμενα τον πελάτη του για τη φετινή βράβευση και επιχειρηματολόγησε βάζοντας στη ζυγαριά το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Serie A και του περασμένου Euro, καθώς και τα all-time ρεκόρ τερμάτων που έσπασε σε επίπεδο εθνικών ομάδων και συνολικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο CR7, δεύτερος στη λίστα των πολυνικών με πέντε κατακτήσεις, είχε αναδειχθεί νικητής τέσσερις φορές στο «χρυσό» διάστημα με τη Ρεάλ από το 2013 ως το 2017 (με εξαίρεση το 2015), σκοράροντας 55, 51, 51 και 42 γκολ αντίστοιχα τις σεζόν που προγήθηκαν της κάθε βράβευσης. Τη σεζόν 2020-21, για την οποία ο Μέντες θριαμβολογεί, πάντως, το κοντέρ σταμάτησε στα 36 με τη φανέλα της Γιουβέντους. Και παρ' όλα αυτά, εκείνος δήλωσε ότι φέτος ο Κριστιάνο το αξίζει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά!

«Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε πρώτος σκόρερ στην απαιτητική Serie A και ότι ήταν επίσης πρώτος σκόρερ στο πρόσφατο Euro. Όλα αυτά στην ηλικία των 36, με απολύτως μοναδική συνέπεια, αφοσίωση και εξωπραγματική ικανότητα να ξεπερνά τις δυσκολίες. Κατά τη γνώμη μου, φέτος η Χρυσή Μπάλα έχει ένα όνομα: Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν το άξιζε καμία άλλη φορά τόσο πολύ όσο φέτος».

«Το αξιοθαύμαστο σύνολο των 115 γκολ που έχει σκοράρει με την εθνική Πορτογαλίας τον έκανε ρέκορντμαν τερμάτων στην ιστορία του διεθνούς ποδοσφαίρου. Την τρέχουσα χρονιά, έσπασε το σερί 15 ετών, στο οποίο μπορεί να προσθέσει αυτό του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Όλα αυτά τα κατορθώματα θα πρέπει να ληφθούν υπόψη στην απονομή του βραβείου, καθώς εκείνος συνεχίζει να παρουσιάζει ότι είναι αποδεδειγμένα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο όλων των εποχών
».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα