Λίβερπουλ: Αγωνία για Ζότα ενόψει Γιουνάιτεντ

Newsroom
Λίβερπουλ: Αγωνία για Ζότα ενόψει Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Ντιόγκο Ζότα αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας λόγω τραυματισμού και είναι αμφίβολος ενόψει της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (24/10, 18:30).

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Λίβερπουλ, καθώς ο Ντιόγκο Ζότα τραυματίστηκε και επέστρεψε πρόωρα στην Αγγλία. Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν χρησιμοποιήθηκε στην φιλική νίκη της Πορτογαλίας επί του Κατάρ (3-0) και κρίθηκε ανέτοιμος για το αποψινό (12/10, 21:45) παιχνίδι της εθνικής του ομάδας με το Λουξεμβούργο. Ο Φερνάντο Σάντος δεν προτίθεται να ρισκάρει με την περίπτωση του Ζότα και του έδωσε την άδεια να επιστρέψει στo Μέρσεϊσαϊντ.

Από την πλευρά της η ομοσπονδία της Πορτογαλίας, στην επίσημη ιστοσελίδα της ανέφερε πως: «Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος έδωσε άδεια στον Ντιόγκο Ζότα να αφήσει την αποστολή, καθώς δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στο Λουξεμβούργο».

Το πρόβλημα του Ζότα προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Πορτογάλος δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Γουότφορντ (16/10, 14:30), ενώ είναι αμφίβολος για το παιχνίδι στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο (19/10, 22:00) και το μεγάλο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (24/10, 18:30) στο Όλντ Τράφορντ. O Zότα μετράει 7 συμμετοχές φέτος με τη Λίβερπουλ, έχοντας πετύχει 3 γκολ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα