Πολ Μέρσον: «O τζόγος είναι πιο καταστροφικός από την κοκαΐνη» (vid)

Πολ Μέρσον: «O τζόγος είναι πιο καταστροφικός από την κοκαΐνη» (vid)

Newsroom
Πολ Μέρσον: «O τζόγος είναι πιο καταστροφικός από την κοκαΐνη» (vid)

bet365

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ μίλησε για τον εθισμό του στον «τζόγο», ο οποίος τον κατέστρεψε οικονομικά.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Πολ Μέρσον μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του στον τζόγο και παραδέχθηκε πως εξαιτίας του έχασε όλα τα χρήματα που έβγαλε στην καριέρα του στα γήπεδα της Premier League.

O πάλαι ποτέ αστέρας της Άρσεναλ στο παρελθόν εκτός από τον τζόγο είχε και σοβαρά θέματα με ναρκωτικά και αλκοόλ, τα οποία τον οδήγησαν σε «σκοτεινά μονοπάτια».

«Γυρνώντας πίσω τον χρόνο, δεν είναι η απώλεια των χρημάτων που μετανιώνεις. Ήμουν εκατομμυριούχος και ήθελα να αυτοκτονήσω» είπε ο Μέρσον μιλώντας στο BBC.

«Μετανιώνω για τον χρόνο που έχασα. Έχω οκτώ παιδιά που λατρεύω. Ήμουν εθισμένος στο αλκοόλ και στην κοκαΐνη, αλλά ο πιο καταστροφικός εθισμός και αυτός που αντιμετωπίζω μέχρι σήμερα είναι ο τζόγος».

Μιλώντας στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ του BBC «Πολ Μέρσον: Ποδόσφαιρο, τζόγος και εγώ», o πρώην μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ αποκάλυψε πως ο εθισμός του στον τζόγο του κόστισε πάνω από 7 εκατομμύρια λίρες.

Η γυναίκα του ελέγχει πλέον τα έξοδα του, όμως πλέον είναι αργά. Ο Μέρσον έχει ήδη χάσει σπίτια, αμάξια, γάμους, ακόμα και τη σύνταξη του.

«Αν θέλεις να... χάσεις τον έλεγχο πρέπει να πάρεις κάτι, όμως ο τζόγος είναι ήδη μέσα σου, περιμένει και σου μιλάει. Είναι τρομακτικό να ξέρεις πως θα χάσεις και να μην σταματάς», είπε μεταξύ άλλων ο Μέρσον.

Το ντοκιμαντέρ του BBC:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα