Μετά τον Σόλσκιερ, ποιος;

Μετά τον Σόλσκιερ, ποιος;

Μετά τον Σόλσκιερ, ποιος;

bet365

Η «μουρμούρα» για τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει κάποιους προπονητές, που θα μπορούσαν να το διαδεχθούν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αντόνιο Κόντε

Τι είναι αυτό που αναζητά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2013; Το πρωτάθλημα. Τα τελευταία δέκα χρόνια, ποιος προπονητής έχει κατακτήσει πρωταθλήματα σε όποια ομάδα κι αν έχει βρεθεί; Ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να μην εφαρμόζει στις ομάδες του το στυλ παιχνιδιού που αρέσει στους φίλους των «μπέμπηδων», όμως είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πως να πηγαίνει στην κορυφή. Τρία πρωταθλήματα Ιταλίας με τη Γιουβέντους, μία Premier League με την Τσέλσι και ένα ακόμη πρωτάθλημα Ιταλίας με την Ίντερ. Το προηγούμενο καλοκαίρι λύθηκε η συνεργασία του με τους «νερατζούρι» και από τότε είναι ελεύθερος. Ίσως και ο ίδιος να θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία και να κατακτήσει τον τίτλο με μία ακόμη ομάδα.

con

Ζινεντίν Ζιντάν

Το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν σούπερ σταρ, ως ποδοσφαιριστής, τον έχει βοηθήσει ιδιαίτερα στη διαχείριση των σημερινών σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου. Με πρώτο και καλύτερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δυο τους κατέκτησαν τρία Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μία πιθανή επανένωση τους στο Ολντ Τράφορντ θα φέρει χαμόγελα και στους δύο. Ο CR7 δεν είναι ο μοναδικός γνώριμος του Ζιντάν στη Γιουνάιτεντ, αφού στο ρόστερ βρίσκεται και ένα «δικό» του παιδί από τη Ρεάλ, ο Ράφαελ Βαράν. Επίσης, ο «Ζιζού» τρέφει μεγάλη εκτίμηση στις ικανότητες του Πολ Πογκμπά, με τον οποίο είναι συμπατριώτες και στο παρελθόν τον ήθελε στη «βασίλισσα». Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το “know how” του Γάλλου τεχνικού στα μεγάλα ραντεβού τον καθιστούν ιδανικό για τον πάγκο της ομάδας του Μάντσεστερ.

zid

Έρικ Τεν Χαγκ

Το όνομά του ακούγεται για κάθε μεγάλη ομάδα που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και θέλει να επενδύσει σε ένα πρόσωπο, με φρέσκιες ιδέες, που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του σε υψηλό επίπεδο. Οι λάτρεις του επιθετικού και δημιουργικού ποδοσφαίρου είναι ταυτόχρονα και θαυμαστές του Ολλανδού τεχνικού, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο στον Άγιαξ, φτάνοντας μια ανάσα από τον τελικό του Champions League το 2019. Αρκετές φορές έφτασε κοντά στο... βήμα παραπάνω στην καριέρα του, όμως τελικά έχει παραμείνει στον «Αίαντα». Μια πιθανή πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα μπορούσε να τον αφήσει ασυγκίνητο, αν και υπάρχει ο «σκόπελος» της ολλανδικής ομάδας και του συμβολαίου του μέχρι το 2023.

ten

Μπρένταν Ρότζερς

Το «κόκκινο» παρελθόν του στον πάγκο της Λίβερπουλ μπορεί να μην ηχεί καλά στα αφτιά των φίλων της Γιουνάιτεντ, όμως αυτό είναι το τελευταίο κριτήριο που θα εξετάσει η διοίκηση του συλλόγου, σε μια πιθανή συνεργασία με τον Ιρλανδό τεχνικό. Άλλωστε, ήταν αυτός που πλησίασε περισσότερο από κάθε άλλον – πριν τα καταφέρει ο Γιούργκεν Κλοπ – στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ και από άποψη ικανοτήτων, αυτό είναι στα «συν» του. Στη Σέλτικ είχε μια εξαιρετική παρουσία, όπως κάνει και τώρα στη Λέστερ. Την περσινή σεζόν οδήγησε τις «αλεπούδες» στην κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου στην ιστορία τους και πριν από δύο μήνες στην κατάκτηση του Community Shield. Με τον Ρότζερς στον πάγκο, η Λέστερ τερματίζει σταθερά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας (πέρσι έχασε στο τέλος την έξοδο στο Champions League) και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Κάτι που του δίνει πολλούς «πόντους».

rod

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα