Μπρέντφορντ - Λίβερπουλ 3-3: «Πληγωμένη» στην κορυφή! (vid)

Μπρέντφορντ - Λίβερπουλ 3-3: «Πληγωμένη» στην κορυφή! (vid)

bet365

Η Μπρέντφορντ κοίταξε στα μάτια τη Λίβερπουλ, ισοφάρισε δυο φορές (3-3) και στέρησε την ευκαιρία από τους Reds να βρεθούν στο +3 από τη 2η θέση.

Ματσάρα! Eνα από τα καλύτερα της φετινής Premier League, με τη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ να βάζει πολύ δύσκολα στη Λίβερπουλ και να παίρνει ισοπαλία 3-3 εντός έδρας. Μπορεί οι Reds να έβγαλαν εξαιρετικά διαστήματα, αλλά οι γηπεδούχοι έδειξαν πως ήρθαν να μείνουν στην κατηγορία. Στο +1 από τη 2η θέση η ομάδα του Κλοπ.

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε τη νεοφώτιστη και μόλις στο 7ο λεπτό είχε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Ο Σαλάχ βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε υπέροχο πλασέ, αλλά ο Άιερ με τρομερή προβολή έσωσε την ομάδα του. Η Μπρέντφορντ αποφάσισε να ανέβει, πήρε μέτρα, κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα και σε τέσσερα λεπτά δημιούργησε τρεις ευκαιρίες. Ο Τόνι στο 9' έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στην επόμενη φάση ο Ονιέκα δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Στο 11' οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία, όταν ο Εμπεμό έκανε το πλασέ, αλλά ο Μάτιπ έδιωξε στη γραμμή.

Η Λίβερπουλ δεν είχε λύσεις, οι νεοφώτιστοι αντίθετα δημιουργούσαν προβλήματα και στο 27' έφτασαν στο γκολ! Ο Κάνιος έκανε την παράλληλη σέντρα, η άμυνα της φιλοξενούμενης ήταν... εκτός γηπέδου και ο Πίνοκ από κοντά σκοράρει.

Ισοφάριση με Ζότα!

Ωστόσο, η Λίβερπουλ είχε αντίδραση πρωτοπόρου και τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση. Υπέροχη σέντρα του Ρόμπερτσον και ο Ζότα με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ράια. Οι Reds πήραν τα πάνω τους και θα μπορούσαν να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα, αλλά στο 39΄ είχαν διπλή ευκαιρία. Το σουτ του Τζόουνς βρήκε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Ισπανός γκολκίπερ νίκησε τον Ζότα.

Ματσάρα με ανατροπές!

Το β’ ημίχρονο είχε τρελό ρυθμό, με τη Λίβερπουλ να πιέζει με το… καλησπέρα και στο 54’ να βρίσκει δίχτυα. Ο Φαμπίνιο έβγαλε τον Σαλάχ σε θέση βολής, ο Αιγύπτιος ήταν στο όριο και με τη βοήθεια του VAR πέτυχε το 2-1, αλλά και το 100ο του τέρμα με τα κόκκινα στην Premier League. Κι όμως η Μπρέντοφορντ δε φοβήθηκε το ματς, κυνήγησε την ισοφάριση και την πέτυχε στο 64’. Κάκιστη αντίδραση της άμυνας, μετά το σουτ του Γιάνσεν που βρήκε το δοκάρι και ο Γιάνελτ με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 2-2.

Ματσάρα, με τη Λίβερπουλ να απαντά άμεσα και στο 67’ να φτάνει στο τρίτο γκολ με σουτάρα του Τζόουνς, η οποία πάντως βρήκε σε πόδι αμυντικού της αντιπάλου. Οι «Κόκκινοι» είχαν πάρει τα ηνία, πίεζαν για το τέταρτο γκολ και είχαν δίλεπτο – φωτιά (77΄-78’), όμως τόσο ο Σαλάχ όσο και ο Μανέ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Κι όμως, η Μπρέντφορντ συνέχιζε να πιέζει, εκμεταλλεύθηκε τις αμυντικές αδυναμίες της ομάδας του Κλοπ και στο 82’ ο Γουισά διαμόρφωσε το 3-3. Οι νεοφώτιστοι ήταν αυτοί που πίεσαν στο τέλος για ένα τέταρτο γκολ, το σημείωσε ο Τόνι στο τέλος, αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Μπρέντφορντ: Ράια, Γιάνσον, Άιερ, Χένρι, Πίνοκ (43' Γιόργκενσεν), Νόργκααρντ (78' Γουίσα), Κάνιος, Γιάνελτ, Ονιέκα (68' Μπαπτίστ), Τόνι, Εμπεμό

Λίβερπουλ: Αλισον, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αρνολντ, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τζόουνς (68' Φιρμίνο), Σαλάχ, Μανέ, Ζότα

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα