League Cup: Η Γουέστ Χαμ απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ!

Newsroom
League Cup: Η Γουέστ Χαμ απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ!

bet365

Εκτός League Cup έμεινε η Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τη Γουέστ Χαμ. Στα πέναλτι Τσέλσι και Τότεναμ, εύκολα η Άρσεναλ.

Η Γουέστ Χαμ έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον 3ο γύρο του League Cup Αγγλίας «πετώντας» εκτός τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λίγες ημέρες μετά το μεγάλο διπλό στο Λονδίνο κόντρα στα «Σφυριά», οι «Κόκκινοι» παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές και ηττήθηκε 1-0 στο Ολντ Τράφορντ.

Το γκολ του Αργεντινού Μανουέλ Λαντσίνι στο 9ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση με τους «Κόκκινους» να πιέζουν στο υπόλοιπο του αγώνα, αλλά να μην φτάνουν στην ισοφάριση.

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος η Λέστερ επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Μίλγουολ και προκρίθηκε, ενώ άνετη πρόκριση πήρε και η Αρσεναλ, με 3-0 επί της Γουΐμπλεντον. Οι Λονδρέζοι που βρίσκουν τον εαυτό τους, πήραν τη νίκη στο «Έμιρέιτς» χάρη στα γκολ των Λακαζέτ, Σμιθ-Ρόου και Ενκετιά.

Η Τσέλσι τα βρήκε δύσκολα εντός έδρας κόντρα στην Άστον Βίλα, πήγε στα πέναλτι το μεταξύ τους παιχνίδι, και προκρίθηκε με 3-2. Στην κανονική διάρκεια, ο Βέρνερ είχε ανοίξει το σκορ για τους «Μπλε» στο 54’, με τον Άρτερ να ισοφαρίζει στο 64’. Μοιραίοι οι Γιανγκ και Νακαμπά δεν βρήκαν εστία.

Με τον ίδιο τρόπο προκρίθηκε και η Τότεναμ, αφήνοντας εκτός τη Γουλβς στο «Μολινό». Εντομπελέ και Κέιν είχαν δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 23ο λεπτό, με τον Ντεντόνκερ να μειώνει στο 38' και τον Ποντένσε να ισοφαρίζει στο 58’ για το τελικό 2-2. Στη ρώσικη ρουλέτα οι Νέβες, Ντεντόνκερ και Κόαντι αστόχησαν, με τους Λονδρέζους να επικρατούν 3-2.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα