Νότιγχαμ Φόρεστ: Στο τραπέζι και ο Τζον Τέρι για τον πάγκο της

Κώστας Τόπας
Νότιγχαμ Φόρεστ: Στο τραπέζι και ο Τζον Τέρι για τον πάγκο της

bet365

Την περίπτωση του Τζον Τέρι εξετάζει η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ, για την τεχνική ηγεσία της, μετά την απομάκρυνση του Κρις Χιούτον.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ γνώρισε νέα ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 2-0 από την Μίντλεσμπρο κι έτσι παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Championship. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία ο Κρις Χιούτον.

Οι οπαδοί της Νότιγχαμ από την πλευρά τους είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με την πορεία της ομάδας τους, καθώς την βλέπουν να οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς τον υποβιβασμό στην League 1, εξαπολύοντας μάλιστα κι επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο αγγλικός σύλλογος δουλεύει για την επόμενη μέρα και το νέο προπονητή που θα διαδεχθεί τον Χιούτον στην τεχνική ηγεσία. Οπως αναφέρει η «Sun» οι άνθρωποι της Νότιγχαμ εξετάζουν πέντε επιλογές, με του Τζον Τέρι να είναι μία από αυτές.

Ο 40χρονος παλαίμαχος αμυντικός της Τσέλσι, απομακρύνθηκε από την Άστον Βίλα, στην οποία τελούσε χρέη βοηθού προπονητή και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα.

Εκτός από τον Τέρι, οι διοικούντες την Νότιγχαμ Φόρεστ, έχουν ψηλά στη λίστα τους και τους Στιβ Κούπερ, Έντι Χάουι, Κρις Γουάιλντερ και Άλεξ Νιλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα