Ντεμπά Μπα: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα 36 του (vids)

Ντεμπά Μπα: Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα 36 του (vids)

bet365

Μετά από μια πλούσια καριέρα σε Premier League, Κίνα και Τουρκία μεταξύ άλλων, ο Ντεμπά Μπα «κρέμασε παπούτσια» σε ηλικία 36 χρονών.

Συνδέθηκε με το γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ, τιμωρώντας τον αρχηγό της Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ», στην πιο διάσημη στιγμή του στα αγγλικά γήπεδα. Σκόραρε 43 φορές στο Νησί, έπαιξε στους ομίλους του Champions League, κέρδισε σούπερ συμβόλαια σε Τουρκία και Κίνα. Ο 36χρονος, πια, Ντεμπά Μπα έριξε τους τίτλους τέλους στην επαγγελματική καριέρα του, παρά το γεγονός ότι δύο μήνες πριν υπέγραψε στην ελβετική Λουγκάνο.

Συνολικά αγωνίστηκε σε Ρουόν, Μουσκρόν, Γουέστ Χαμ, Νιούκαστλ, Τσέλσι, Μπεσίκτας, Σανγκάη Σένχουα, Γκιοζτεπέ, Μπασάκσεχιρ, με το peak της πορείας του να ανήκει περνά στις Καρακάξες από το 2011 ως το 2012, με 29 γκολ σε 54 συμμετοχές στην Premier League πριν πάρει μεταγραφή τον χειμώνα του 2013 στους Μπλε του Ζοσέ Μουρίνιο. Με την εθνική Σενεγάλης σκόραρε τέσσερις φορές σε 22 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα