Κριστιάνο: Για χάρη του έκοψαν και τα γλυκά στη Γιουνάιτεντ

Κριστιάνο: Για χάρη του έκοψαν και τα γλυκά στη Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο: Για χάρη του έκοψαν και τα γλυκά στη Γιουνάιτεντ

bet365

Βλέποντας την εκπληκτική φυσική κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο και τον τρόπο με τον οποίο διατηρεί το σώμα του σε κορυφαίο επίπεδο, οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισαν να... κόψουν τα γλυκά!

Ο εκ των τερματοφυλάκων της ομάδας, Λι Γκραντ, αποκάλυψε πως η επιρροή του Κριστιάνο είναι ήδη τόσο μεγάλη που από την πρώτη στιγμή παρασύρει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας ώστε να γίνουν καλύτεροι.

Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως ανέφερε ο Γκραντ, κανείς από τους παίκτες δεν θέλησε να πάρει επιδόρπιο στο ξενοδοχείο το βράδυ της Παρασκευής, μια μέρα πριν από το ματς με τη Νιούκαστλ, προκειμένου να κάνουν ένα βήμα προς τις πιο υγιεινές συνήθειες του CR7!

«Συνήθως τις ημέρες πριν τα ματς, υπάρχει και κάτι εξτρά μετά το φαγητό και είχαμε κάποια γλυκά. Κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν σηκώθηκε να ξαναπάει στον μπουφέ για να πάρει γλυκό! Κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτά που μας είχαν βγάλει και μάλιστα υπήρξε συμπαίκτης μου που ρωτούσε "τι ακριβώς έχει στο πιάτο του ο Κριστιάνο;"» είπε ο εκ των γκολκίπερ της ομάδας στο Talksport!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα