Γουίλσιρ: «Πώς να εξηγήσω στο γιο μου ότι δεν με θέλει κανείς;»

Γουίλσιρ: «Πώς να εξηγήσω στο γιο μου ότι δεν με θέλει κανείς;»

bet365

Ο Τζακ Γουίλσιρ βιώνει μια πολύ δύσκολη κατάσταση καθότι είναι σε φάση αναζήτησης ομάδας, ενώ όπως ο ίδιος λέει κανείς δεν τον θέλει!

Διεθνής με όλες τις ομάδες στα κλιμάκια της εθνικής Αγγλίας, 34 ματς με την πρώτη ομάδα και 2 γκολ, 198 αγώνες με την Αρσεναλ (14 γκολ/30 ασίστ), 182 συμμετοχές στην Premier League, 22 στο Champions League.

Ο Τζακ Γουίλσιρ κάποτε ήταν από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σήμερα, κυκλοφορεί ελεύθερος και ψάχνει (χωρίς επιτυχία) τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μόλις 29 ετών και ύστερα από μια σεζόν στην Championship με την Μπόρνμουθ, ο Γουίλσιρ ξέρει πως η καριέρα του βρίσκεται σε κατηφόρα.

Ο ίδιος προπονείται ατομικά ώστε να διατηρηθεί σε φόρμα. Κάτι που δυσκολεύεται να... χωνέψει.

«Σήμερα έτρεχα σε μια πίστα στίβου και αδυνατούσα να φανταστώ ότι θα ήμουν εδώ, σ' αυτό το σημείο της καριέρας μου», δήλωσε ο Γουίλσιρ στο The Athletic, αναφερόμενος στο σημείο που έχει φτάσει η επαγγελματική του ζωή.

«Τα παιδιά μου είναι σε ηλικία που καταλαβαίνουν. Ειδικά ο Άρτσι, ο οποίος είναι εννέα ετών. Στην πραγματικότητα συζητά μαζί μου, ρωτώντας: "Τι γίνεται με το MLS;» ή «γιατί δεν παίζεις στη La Liga;".

Και είναι δύσκολο να του εξηγήσω. Θα μου πει: "Πώς δεν σε θέλει κανένας σύλλογος;» Δεν ξέρω. Αλλά πώς να του το εξηγήσω;

Όταν βγαίνω έξω, οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να προσπαθήσω να εξηγήσω όταν ρωτούν γιατί δεν υπογράφω σ' έναν σύλλογο στην Αγγλία. "Λοιπόν, κανείς δεν με θέλει", τους απαντάω και δεν μπορούν πραγματικά να το κατανοήσουν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα