Φάρκε: «Δεν ήθελα να ντροπιάσω τον Γιαννούλη και περίμενα το ημίχρονο να τον κάνω αλλαγή»

Φάρκε: «Δεν ήθελα να ντροπιάσω τον Γιαννούλη και περίμενα το ημίχρονο να τον κάνω αλλαγή»

Κώστας Τόπας
Φάρκε: «Δεν ήθελα να ντροπιάσω τον Γιαννούλη και περίμενα το ημίχρονο να τον κάνω αλλαγή»

bet365

Ο προπονητής της Νόριτς Ντάνιελ Φάρκε εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αντικατέστησε τον Δημήτρη Γιαννούλη στο ημίχρονο με την Σίτι, τονίζοντας παράλληλα το πόσο σημαντικός παίκτης είναι για την ομάδα του ο 25χρονος Έλληνας αμυντικός.

Η Νόριτς το Σάββατο (21/08) γνώρισε βαριά ήττα από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι με 5-0. Στο εν λόγω παιχνίδι ο Δημήτρης Γιαννούλης πήρε φανέλα βασικού και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον προπονητή του, Ντάνιελ Φάρκε, δίνοντας τη θέση του στον Μπάλι Μούμπα.

Ο 44χρονος τεχνικός των «καναρινιών» εξήγησε τον λόγο για τον οποίο πέρασε εκτός αγώνα τον 25χρονο Έλληνα μπακ και τόνισε πως είναι δύσκολο για κάθε αμυντικό που παίζει πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο να μπορεί να ανταπεξέλθει.

Μεταξύ άλλων, ο Φάρκε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιαννούλη, σημειώνοντας ότι είναι πολύτιμος ποδοσφαιριστής για την ομάδα του και πως θα μπορέσει γρήγορα να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Premier League.

Για την ιστορία η ήττα από τους «Πολίτες» με 5-0, ήταν και η βαρύτερη στην καριέρα του 25χρονου διεθνή αριστερού μπακ.

Ήταν ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο για τον Δημήτρη. Ήταν μια δύσκολη αρχή για αυτόν και είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιμετώπισε τον Σαλάχ που τελείωσε το ματς με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ήθελα να περιμένω, τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο, ώστε να μην τον ντροπιάσω τόσο πολύ αλλά πρέπει να αποδεχτούμε πως είναι η πρώτη φορά που παίζει σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να προσαρμοστεί και πρέπει να εκπληρώσει το ρόλο του με περισσότερη ποιότητα.

Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και πρέπει να τον έχουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και θα προσαρμοστεί σε αυτό το επίπεδο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Νόριτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα