«Η Ίντερ αποδέχθηκε πρόταση 70 εκατ. ευρώ της Τότεναμ για τον Λαουτάρο»

Κώστας Τόπας
«Η Ίντερ αποδέχθηκε πρόταση 70 εκατ. ευρώ της Τότεναμ για τον Λαουτάρο»

bet365

Η Τότεναμ, σύμφωνα με τους «Times», φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με την Ίντερ για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Ιντερ σε... αποσύνθεση. Μετά τον Ρομέλου Λουκάκου, ακόμα ένα μεγάλο αστέρι της ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τους «νερατζούρι».

Ο λόγος για τον Λαουτάρο Μαρτίνες, για τον οποίο η διοίκηση της Ίντερ φαίνεται να έχει αποδεχθεί πρόταση των 70 εκατομμυρίων ευρώ από την Τότεναμ!

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα των «Τimes», η Τότεναμ ήταν σε ανοικτή γραμμή με τους ιθύνοντες της Ίντερ, για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού και πρόσφατα φέρεται να κατέληξαν σε συμφωνία. Αυτή μάλιστα ήρθε μετά την απόκτηση του Έντιν Τζέκο από τους «νερατζούρι» για το κενό που υπάρχει, μετά την αποχώρηση του Λουκάκου, στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αργεντινός επιθετικός αποτέλεσε το πιο «καυτό» επιθετικό δίδυμο στα ιταλικά γήπεδα μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου και κατάφερε να πετύχει 17 γκολ και 10 ασίστ σε 38 εμφανίσεις του, βοηθώντας παράλληλα και την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η «Corriere della Sera» από την άλλη αναφέρει ότι οι πωλήσεις των Λουκάκου και Μαρτίνες ήταν αναπόφευκτες, καθώς ο σύλλογος βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και αναζητούσε τρόπους προκειμένου να γεμίσει τα ταμεία της.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα