Γαλλία: Διάγνωση διάσεισης μέσα σε τέσσερα λεπτά στους ποδοσφαιριστές με ειδικό μηχάνημα

Κώστας Ζάλιαρης
Γαλλία: Διάγνωση διάσεισης μέσα σε τέσσερα λεπτά στους ποδοσφαιριστές με ειδικό μηχάνημα

bet365

Με αρκετούς συλλόγους από τις δύο πρώτες κατηγορίες της Γαλλίας να το δοκιμάζουν ήδη, η εταιρεία Spectre αναμένεται ν' αλλάξει ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο με το μηχάνημα που θα διαπιστώνει την διάσειση στους παίκτες μέσα σε τέσσερα λεπτά!

Ακόμα μια καινοτομία που μπορεί να κάνει το ποδόσφαιρο πιο ασφαλές απ' όσο μπορεί να είναι τώρα για τις στιγμές που οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν σε άτυχες στιγμές με συγκρούσεις στον αέρα ή χτυπήματα στο κεφάλι.

Με την Premier League να έχει εφαρμόσει από τον περασμένο Φεβρουάριο τις εξτρά αλλαγές σε περίπτωση διάσεισης και να έχει πλέον ανακοινώσει και το πλαφόν στις κεφαλιές στις προπονήσεις ανά εβδομάδα, η γαλλική εταιρεία Spectre έρχεται για το επόμενο βήμα.

Έχει δημιουργήσει συσκευή που τοποθετείται στο κεφάλι, έχει 18 αισθητήρες και μπορεί μέσα σε τέσσερα λεπτά να διαπιστώσει αν ο παίκτης που έχει υποστεί χτύπημα στο κεφάλι, έχει διάσειση.

Στη Γαλλία ήδη δοκιμάζεται από αρκετά ποδοσφαιρικά κλαμπ...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED